Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravím,

Měli jsme spárovaný ovladač s TV ale po tom co bylo odstraněno Voyo jsme jej začali používat přímo na TV. Provedl jsem opakovaně odpárování ovladače dle

https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/sparovani-dalkoveho-ovladani/

ale zůstalo aktivní vypínání TV spolu s Boxem. Jedná se o TV Samsung. Zajímá mě, zda existuje nějaký způsob jak se tohoto zbavit? Je to dost nekomfortní, každou chvíli si omylem vypneme TV

• -
  • -
  • Základní
  • Vodafone TV Standard box
  • Most
Odesláno

Mrkněte, zda nemáte zapnuté HDMI-CEC. Pokud ano, vypněte. Popřípadě přepojte box do HDMI, které to nepodporuje/neumí. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

To už konečně jde vypnout HDMI-CEC na VTV STB?

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

Bylo tím myšleno nejspíše na TV

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Proč bych to měl ale vypínat na svých zařízení, když spolupráce TV - AVR - BR funguje bezproblémově. Jen ten jejich bazmek, tu komunikaci ruší, tak už jsem myslel, že to konečně jde na něm vypnout.

Upraveno uživatelem kenny
Doplnění textu.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Bílina
Odesláno

A je vůbec HDMI-CEC na tom základním boxu funkční ?

Protože já si pamatuji že zpočátku když se tyhle boxy zaváděly byla tato funkce aktivní, ale byli s tím problémy a nefungovalo to jak mělo, tak to pak nakonec  Vodafone deaktivoval.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jestli je ještě dneska aktivní vlastně nevím. Dělalo to bordel a od té doby je ten box  v krabici ve skříni. Teď jsem se ptal ze zvědavosti, jestli se to už na něm dá vypnout, že bych ho možná mohl zapojit. Jestli se to vypnout nedá, nebudu to riskovat. Když jsem ho zkoušel posledně, několikrát mi způsobil totální zamrznutí AVR (ani na vypínač nereagoval, musel z elektriky). NIkdy předtím a ani potom už se to nestalo, jen když byl zapojený ten VTV box (nebo jak se vlastně jmenuje).

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Bílina
Odesláno
  • Autor

Tak se to asi leklo, že to řeším na Tech Foru a druhý den po druhém resetu ovladače mi žena nahlásila že vyřešeno. Jinak HDMI-CEC byl na TV celou dobu vypnutý, řešil to jen ovladač sám za sebe.

• -
  • -
  • Základní
  • Vodafone TV Standard box
  • Most

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Kdo si právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague