Odesláno 20. března20. břez Zdravim chlapy, včera mi zprovoznili optický internet na Praze 6 s modemem TP link. Koupil jsem si Asus RT-AX82U kvuli lepsimu dosahu, ale nedari se mi nastavit, aby fungoval a furt to hlasi ze neni pripojen k internetu. PPPoe je nastaveno spravne 848/vf. V cem muze byt problem? Upraveno 20. března20. břez uživatelem ACT.LIA Premium Fibre Red Maxi - - Praha
Odesláno 20. března20. břez no hlavně sis koupil úplně nevyhovující router pro internet ultra fibre, na to je potřeba aspoň 2,5 Gb/s WAN a tenhle má jenom 1 Gb/s 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. března20. břez Pokud to jde tak vrátit v rámci 14 dní a koupit tohle https://www.alza.cz/asus-tuf-ax3000-v2-d7269467.htm Já ho plně rychlostně nevyužiju, kupoval jsem ho jen kvůli WireGuard VPN. Ale je to hezká hračka, co mi chvilku vydrží 🙂 Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 20. března20. břez Autor Diky. Mam 1Gb, takže asus by měl stačit, ale potrebuji ho nejak nastavit Premium Fibre Red Maxi - - Praha
Odesláno 20. března20. břez tak zkus kouknout, co všechno je v tom tp-linku, když tam to funguje 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. března20. břez https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-dsl-optical/nastaveni-adslvdsl-modemu/ Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 21. března21. břez Položku 848 jste nastavil v LAN IPTV Asus to má tam, ale nejsem si jistý jestli u optiky 848 se používá taky a nestačí jen PPPoE. Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno 21. března21. břez Jen poznámka o tom, že IPTV jako takovou nebudete používat. U většiny operátorů se využívají OTT službyTakže se nic nemusí nastavovat Upraveno 21. března21. břez uživatelem Standa Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 21. března21. břez Milí Stando tady se nejedná o IPTV, ale o natavení Vlan 848. Nastavení Vlan má Asus schováno v menu Lan záložka IPTV. Mám ale poze zkušenosti s Cetin Terminátorem kde se u routerů Asus nastavuje v menu připojení PPPoE a v menu Lan IPTV nastavíte ruční výběr operátora a potom pro internet definujete konkrétní lan porty položkou 848.Pokud by měl IPTV u O2 tak by ještě bylo nutno buď pro port 3 nebo 4 vyplnit položku 835 pro O2 TV. jinak stačí v označeném vyplnit 848 a net běží na všech portech. Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.