Odesláno čtvrtek v 20:07 1 den Zdravim chlapy, včera mi zprovoznili optický internet na Praze 6 s modemem TP link. Koupil jsem si Asus RT-AX82U kvuli lepsimu dosahu, ale nedari se mi nastavit, aby fungoval a furt to hlasi ze neni pripojen k internetu. PPPoe je nastaveno spravne 848/vf. V cem muze byt problem? Upraveno čtvrtek v 20:08 1 den uživatelem ACT.LIA Premium Fibre Red Maxi - - Praha
Odesláno čtvrtek v 20:27 1 den no hlavně sis koupil úplně nevyhovující router pro internet ultra fibre, na to je potřeba aspoň 2,5 Gb/s WAN a tenhle má jenom 1 Gb/s 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 21:21 1 den Pokud to jde tak vrátit v rámci 14 dní a koupit tohle https://www.alza.cz/asus-tuf-ax3000-v2-d7269467.htm Já ho plně rychlostně nevyužiju, kupoval jsem ho jen kvůli WireGuard VPN. Ale je to hezká hračka, co mi chvilku vydrží 🙂 Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno čtvrtek v 21:24 1 den Autor Diky. Mam 1Gb, takže asus by měl stačit, ale potrebuji ho nejak nastavit Premium Fibre Red Maxi - - Praha
Odesláno čtvrtek v 21:30 1 den tak zkus kouknout, co všechno je v tom tp-linku, když tam to funguje 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 22:41 1 den https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-dsl-optical/nastaveni-adslvdsl-modemu/ Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 11:591 den Položku 848 jste nastavil v LAN IPTV Asus to má tam, ale nejsem si jistý jestli u optiky 848 se používá taky a nestačí jen PPPoE. Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno včera v 14:111 den Jen poznámka o tom, že IPTV jako takovou nebudete používat. U většiny operátorů se využívají OTT službyTakže se nic nemusí nastavovat Upraveno včera v 14:121 den uživatelem Standa Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno včera v 14:591 den Milí Stando tady se nejedná o IPTV, ale o natavení Vlan 848. Nastavení Vlan má Asus schováno v menu Lan záložka IPTV. Mám ale poze zkušenosti s Cetin Terminátorem kde se u routerů Asus nastavuje v menu připojení PPPoE a v menu Lan IPTV nastavíte ruční výběr operátora a potom pro internet definujete konkrétní lan porty položkou 848.Pokud by měl IPTV u O2 tak by ještě bylo nutno buď pro port 3 nebo 4 vyplnit položku 835 pro O2 TV. jinak stačí v označeném vyplnit 848 a net běží na všech portech. Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.