Odesláno 21. března 2025 v 05:0921. břez 2025 Člověk se probudí a co tady nevidí za změny 🙃Občas se zobrazí i Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. března 2025 v 11:0921. břez 2025 to sem za celou dobu ještě neviděl 🤔 kde se to zobrazilo? na hlavní stránce, nebo někde jinde? 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. března 2025 v 20:4221. břez 2025 Autor Zobrazilo se to pouze jednou a jinak během dne jsem to už neviděl. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. března 2025 v 22:4621. břez 2025 možná to souviselo s tim, že se každou minutu aktualizovala celá hlavní stránka, protože ten widget na poslední příspěvky se neuměl sám reloadovat, to mi občas na mobilu po jeho probuzení taky házelo chybu, jako bych byl bez internetu, ale klasickou z prohlížeče, tohle vypadá jako něco z fóra 🤔 teď je tu na poslední příspěvky jinej widget, kterej se sám reloaduje každejch 30 sekund, takže už by se to teoreticky nemuselo dít, pokud to s tim souviselo 🤔no a kdyby měl někdo k novýmu fóru jakýkoliv nápady nebo připomínky, tak sem s tim 🤔 nebo třeba kdyby byla někde nějaká chyba 🤔jinak rozložení hlavní stránky, témat a příspěvků se dá měnit v nastavení profilu 🤔jo a mimochodem v neděli večer se ještě bude dělat velká aktualizace serveru, tak může docházet k výpadkům 😮 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. března 2025 v 08:2625. břez 2025 Dá se vrátit tlačítko - Označit vše za přečtené? Ne všechny témata mě zajímají a ten červený puntík svítí pořád dokud to téma nenavštívím. Za delší čas to pak začíná být nepřehledný kde co jsem četl a kde ne.A ten čas jestli by něšlo hned aby tam bylo čas příspěvku a ne včera... Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 25. března 2025 v 13:0925. břez 2025 označit vše za přečtené byla funkce fóra, ne bloku na poslední příspěvky 🤔 někdo to tam snad řešil, ale úplně nevim, jak to dopadlo, no asi nijak 🤔jak hned a ne včera? 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. března 2025 v 13:3425. břez 2025 To tlačítko na označit vše jako přečtené bylo dříve i na hlavní stránce foru, dnes není nikde. Já mám nastavenou jako hlavní stránku fora když jsem přijdu - Aktivita - a tam by se mi to označit vše za přečtené hodilo.Časy jsem myslel to jak u příspěvku bylo odesláno před hodinou, dvěma, včera a až po dvou dnech se objevilo datum, ale to koukám je už pryč a objevuje se normální čas u příspěvku.Koukám, ale že po odeslání mojeho příspěvku je tam čas dnes 7 "59 a přitom je 14:30 EDITNo ale tan čas je nějakej divnej. Chvíli tam mám odesláno před 3 minuty pak tam skočí normální čas, dám f5 skočí zas jiný čas... Aby to časem nedělalo nějakou neplechu. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 25. března 2025 v 15:5325. břez 2025 Autor S velikostí písma nic udělat nelze?Přijde mi menší, drobnější a rád bych o chlup větší.Naopak tlačítka např. Sdílet, Sledovat, Založit nové téma, Odpovědět na toto téma, Vyhledávání, Zrušit, Uložit a další mi přijde naopak možná zbytečně velké. Upraveno 25. března 2025 v 15:5525. břez 2025 uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. března 2025 v 16:3125. břez 2025 @dad18 tak naštěstí pro obnovení týhle funkce existuje rozšíření od adriana faria a to dokonce bezplatný 🤔@Technikus tlačítka mají standardní vodafonní velikost, resp. dokonce sou ještě o 3px nižší, ale někde na webu sou naopak i vyšší, takže tohle je asi nejmíň, co se z toho dá vytřískat 🤔 a nic jako malý, střední nebo velký tlačítko vodafone neprovozuje 😮 a zrovna to tlačítko sledovat je dost komplikovaný, protože má různý stavy, ikonky, počty, tak bych do toho radši nerejpal 🤔písmo se sice zvětšovat dá, ale jediná jednoduchá a hlavně jednotná cesta je přes editor vzhledu, kde se pak procentuálně zvětšej všechny písma 🤔 kromě těch, co mají napevno velikost v px, jako třeba u tlačítek, kde sem to tunil 🤔 ale horší je, že pak se někam ten obsah nemusí vejít, třeba do těch posledních příspěvků, tam je to narvaný s vypětím všech sil 🤔@dad18 a po odeslání příspěvku se mi žádnej divnej čas neukazuje, ani po následnym reloadu 🤔time.mp4 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. března 2025 v 16:4525. břez 2025 Za tlačítko - Označit jako přečtené - děkuji. Časy bych neřešil, ale tvůj příspěvek vidím jiný čas, pak dám f5 a srovná se to. EDITHned po odeslání příspěvku mám čas 7:59 po f5 se to srovná. mě je to fuk, já jen aby to nějak časem nezačal odělat větší problémy.Jo a nešlo by ještě udělat možnost vložení obrázku i JPEG? v tom se mi to ukládá když udělám screen a pak ho musím převádět když to sem nejde nahrát. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.