Odesláno 25. března 2025 v 16:4925. břez 2025 @dad18 co je to za prohlížeč? 🤔 a nemáš nějakej doplněk na blokování pochybnýho obsahu, co by moh zasahovat do scriptů? 🤔jpeg přidáno - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. března 2025 v 17:3725. břez 2025 Autor A obecně je to písmo nyní stejný, nebo je krapet menší než bylo? Stejný není, ne? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. března 2025 v 17:5325. břez 2025 je menší, než tady bylo původně, ale to bylo dodatečně zvětšovaný, tohle je standardní výchozí velikost 🤔 a dřív to taky bylo řešený všechno trochu jinak 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. března 2025 v 18:3025. břez 2025 Obecně mi to přijde nějaké nepřehledné. Co znamená ta červená tečka před názvem kategorie? U některých kategorií tam je u jiných není.Domníval jsem se, že to bude stejné jako u každého tématu a to nepřečtené příspěvky tak, jako je to u jednotlivých vláken. Není to tak. Je to jen matoucí. Vzhled fóra je možná lepší, ale přehlednost je mnohem horší. V poslední době je to nějaká nová móda, provést změnu, jen proto aby se mohlo říct udělali jsme změnu. Přijde mi, že to programuje někdo, kdo to reálně nepoužívá, protože by tak nemohl nechat. To mě ale ve vašem případě vůbec nepřekvapuje, protože to je podobné jako aplikace VTV, která každou chvíli nefunguje, po uživatelské stránce je absoulutně nezvládnutá. A to už od začátku. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 25. března 2025 v 18:3825. břez 2025 tohle je jenom informativní tečka, která nikam nevede a ani víst nemůže - je to kategorie fóra, ne téma, takže kam by to mělo víst? jenom to upozorňuje, že v tý kategorii je nepřečtenej obsah 🤔 jestli se ti to nelíbí, můžeš si v nastavení účtu změnit rozložení úvodní stránky na něco jinýho, nicméně tečka je všude a vždycky tu byla - i v původní verzi 🤔vývoj týhle aplikace nemá s vývojem u vodafonu nic společnýho, je to úplně cizí aplikace, kterou si může koupit kdokoliv 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. března 2025 v 18:5425. břez 2025 @Slamb No to právě asi úplně neplatí. Otevřu kategorii (kde je červená tečka) a tam žádný nepřečtený obsah není. Upraveno 25. března 2025 v 18:5525. břez 2025 uživatelem kenny 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 25. března 2025 v 18:5825. břez 2025 ani někde dál ve starších tématech? třeba já mám v kategorii o techforu přečtený všechno a tak tam tečku nemám 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. března 2025 v 19:0825. břez 2025 @Slamb Prošel jsem rychle stránky až do roku 2021 a žádné nepřečtené jsem nenašel. Radši jsem všude dal označit jako přečtené.Jak se dá nastavit, aby se mi hned zobrazily nepřečtený témata napříč celým fórem, jak to bylo předtím? V nastavení jsem to nenašel a to co jsem zkusil není ono. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 25. března 2025 v 19:1625. břez 2025 nastavení nepřečtenýho obsahu je tady https://www.techforum.cz/discover/unread/, v menu aktivita / nepřečteno 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. března 2025 v 19:2625. břez 2025 @Slamb Konečně funkční rada 🙂. Už jsem si to nastavil jako výchozí odkaz. Taky jsem to mohl najít, ale hledal jsem to jen v nastavení.Když to nechám na té stránce otevřené, ukážou se mi nové příspěvky, jako to bylo ve staré verzi? Tam se i u otevřeného tématu zobrazilo dole něco ve smyslu: zobrazit nový příspěvek. Tady jsem měl tohle téma otevřené a bez obnovení stránky se neukázalo nic. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.