Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

to netušim, já tenhle přehled nepoužívám 😮 ale zkus a dej vědět, když tak se to může nahlásit jako bug, pokud se to dřív obnovovalo a teď už ne 🤔 nebo to můžeš popsat vývojářům sám, protože s timhle nemám zkušenost - kdyby se třeba na něco doptávali a tak, tady je bugreport https://invisioncommunity.com/invision-community-5-bug-tracker/ 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Zdá se mi to, nebo to tu trochu umřelo po aktualizaci fóra ? 🤣

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

@Slamb Tak pod tématem se po nějaké době objevilo hlášení o nových příspěvcích, ale v přehledu se nic nezměnilo. Bez obnovení tam zůstal původní stav. Tohle je stav z doby, kdy tady už jsou dva nové příspěvky a stále tam je zobrazený ten předchozí. A v nepřečtených (bez obnovení) není nic.

obrazek.png

Teď nevím, jestli se v původním přehledu zobrazila informace o konkrétním příspěvku, ale aspoň se zobrazila u tématu ta značka, že je tam něco nového. Při přečtení nepřečtených příspěvků i v jiné otevřené záložce (i na jiném počítači) ta značka zmizela sama, bez manuálního obnovení stránky. A to probíhalo jen s malým zpožděním po otevření nového příspěvku.

@r2d2 Taky se mi zdá.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

taky sem si všimnul 🤔 jediný, co se změnilo, že je tady ten doplněk na označení obsahu jako přečtenej 😮 na chvíli ho vypnu a uvidíme 🤔

tyhlety jarní poklesy návštěvnosti kolem března sou tady dlouhodobě typický, asi to lidi víc táhne ven po zimě, jenom v roce 2019, 2021 a 2023 to nebylo až tak špatný, i když taky to tam má spíš klesající tendence 🤔

aktivita.avif

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

ještě jeden testík 😊

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

to vypadá, že fakt bude nějakej konflikt mezi těma dvěma doplňkama 🤔 no proberu to s jednim týpkem a pak případně s tim druhym, zatim teda přečtenej obsah nechám radši vypnutej 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

a ještě jeden testík pro jistotu 😀

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

A nic. Taky jsem si teď všiml, špatných časů u odeslaných příspěvků. Tenhle jsem odeslal 22:01 a nahoře je (bylo) 19:28.

Upraveno uživatelem kenny

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

No já nevim... za mě a pro mě je ta změna k horšímu. Je to nepřehledné, nelogické, chybí funkce co tu byla, písmenka jsou malé, prostě pro mě na prd. Nechápu proč se musí měnit něco co fungovalo.

EDIT

po odeslání příspěvku čas - Odesláno 25. března 2025 v 07:59 i když je půl druhý.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Kdo si právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague