Odesláno 26. března26. břez Odvolávám včerejší (částečné) nadšení z odkazu nepřečtených příspěvků. Je to bohužel na nic. Nové příspěvky tam sice jsou, ale nejsou ani roztříděné podle témat a bez předchozích příspěvků ani někdy nedávají smysl. Hledal jsem stránku se seznamem témat, seřazených od poslední změny a s odkazem na poslední nepřečtený příspěvek. Taková už tady asi neexistuje. Bez rozklikávání jednotlivých kategorií se k takovému seznamu témat nedá dostat. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 26. března26. břez založil sem o tom ve feedbacku téma 🤔 https://invisioncommunity.com/forums/topic/482381-unread-posts-feedback/@kenny když tak koukni na reakci 😮 jim tam píše o nastavení vlastního streamu - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 27. března27. břez Autor Nelze napevno zviditelnit u příspěvků podpisy - jakej kdo má internet, TV, modem, stb, lokalitu apod.?Nyní to je automaticky schováno a nutno rozklikávat. 🙄 Upraveno 27. března27. břez uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 27. března27. břez to nejsou věci, který musej bejt úplně nonstop na očích, aby zbytečně zabíraly místo, ale jestli to chceš vidět pořád a všude, tak si přepni na původní rozložení v nastavení účtu / zobrazení obsahu 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 27. března27. břez Autor Nevím zda musejí, ale asi je to o zvyku. Díky za tip Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 27. března27. břez no je to o zvyku, třeba zrovna v tomhle tématu sou to úplně nepodstatný údaje 😀 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 28. března28. břez Údaje v profilu jsou matoucí. Mně se samovolně změnil Internet 300 na Premium, který jsem nikdy neměl.Pustit do provozu "vylepšení" bez jejich otestování taky něco vypovídá o solidnosti firmy. Kdybych si toto dovolil ve své práci, velmi rychle bych tam skončil. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 28. března28. břez Aktualizace fóra byla z několika důvodů nutnost. Testována byla hlavně funkčnost, nová verze se nasadila i s bugy, které Slamb průběžně hlásí. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno úterý v 19:37 2 dny On 3/26/2025 at 6:14 PM, kenny said:Odvolávám včerejší (částečné) nadšení z odkazu nepřečtených příspěvků. Je to bohužel na nic. Nové příspěvky tam sice jsou, ale nejsou ani roztříděné podle témat a bez předchozích příspěvků ani někdy nedávají smysl. Hledal jsem stránku se seznamem témat, seřazených od poslední změny a s odkazem na poslední nepřečtený příspěvek. Taková už tady asi neexistuje. Bez rozklikávání jednotlivých kategorií se k takovému seznamu témat nedá dostat.co zajimave tema archivovat na "web.archive.org" a nebo "archive.today" ? - - - - Timbuktu
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.