Odesláno čtvrtek v 15:25 1 den Problém se špatným časem rozhodně vyřešený není, mě to na mobilu blbne pořád a nic se na tom nezlepšilo a vůbec mě překvapuje že takový docela zásadní problém tak dlouho trvá vývojářům vyřešit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno čtvrtek v 15:27 1 den Aha, mobil nevím, chodím sem jen z pc a tam to šlape parádně. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno čtvrtek v 15:28 1 den Autor Po vymazání na PC chvíli klid.Uvidíme, zda trvale. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 15:30 1 den Udělal jsem screenshot na mobilu Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno čtvrtek v 15:32 1 den Autor Ona se musí vymazat ta historie prohlížení od počátku věků na každém zařízení, ne? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 15:33 1 den @tomus a zkoušels vyčistit prohlížeč na mobilu? 🤔@dad18 tady ohledně časů moc nastavování neni, jenom globálně, jestli zobrazovat relativní nebo absolutní, ale tady už mají návrh na tuning 🤔 https://invisioncommunity.com/forums/topic/482314-let-users-decide-to-use-relative-absolute-dates/ - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 15:34 1 den No a není to jen tím, že mě nemáš rád?😀No ono bude určitě problém to jestli je to jen jedna verze jak pro pc tak pro net. Spousta for má extra zobrazení jen pro mobily. Je to odlehčené, není tam toho tolik jak na pc verzi. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno čtvrtek v 15:34 1 den jinak já nevim, jestli ty časy souvisej se zabordelenym prohlížečem, jenom uvažuju 🤔 zatim co to tak sleduju u sebe, vidim všechno v pořádku - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 15:40 1 den No já mám vypozorovaný že za to můžete auto refresh, chvíli to ukazuje normální čas a najednou se to samo změní na chybný a když refreshnu stránku tak se tam zase vrátí ten správný čas. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno čtvrtek v 15:43 1 den no čas se tam aktualizuje sám, ale pokud tam máš někde uloženej původní javascript, tak to s tim může souviset - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.