Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Já z toho mám bohužel úplně stejný pocit jako dad18, celý to působí jak kdyby to někdo ušil horkou jehlou, zaměřil se na funkce, ale moc neřešil vzhled, nejvíc mě vadí to drobné písmo.

S tím určitě souvisí i ta snížená návštěvnost, je to prostě moc velká změna a uživatelé jsou z toho asi celkem zmatení.

A s tím časem odeslání příspěvku je opravdu nějaký problém, co tady píšu příspěvek, tak u toho předchozího už se asi třikrát změnil čas, jednou to bylo včera večer, pak před půl hodinou a teď to ukazuje včera odpoledne.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ten čas je fakt v chaosu.. nechal jsem si to otevřený a jen sledoval co se bude dít. U příspěvku od tomuse se ten čas změnil sám čtyřikrát. Nejdřív klasický čas 14:07 pak zkočí před třemi minutami, pak skočilo 14:09 pak skočilo 9:26 pak skočilo včera a pak dnes, ale čas 17:20 který je z budoucna...

No A když napíšu : a k tomu nějaké šíslo tak mi tam skáče nějaká tabulka smajlíků. Proč když jsou i v liště a ta tabulka překáží? Na forech se to dělá tak, že mají dvě verze, jednu starou a novou na které testuje ten kdo chce pomoct. Ale tady je jen ta nová nevyzkoušená verze co nekouká na pohodlí uživatelů. Chodím sem z pc, možná z telefonu je to lepší, ale z pc je to horší něž to bylo a už mě ten vzhled tak irituje že nemám už chuť se sem vracet.

EDIT

:Každý můj příspěvek má čas odeslání Odesláno 25. března 2025 v 07:59 včra datum byl jiný, ale ten čas 07:59 je pořád stejný.

EDIT 2 ten čas se sám mění.. jako první je čas odeslání příspěvku Odesláno 25. března 2025 v 14:09 pak sám od sebe bez aktualizace stránky skočí na - odesláno před třemi minutami. Pak zas skočí na Odesláno 25. března 2025 v 14:15 a tam začíná ten problém že ten čas někdy nesedí. Na to se podívejte a nechte jeden normální čas odeslání příspěvku.. Fakt tam nemusíme mít odesláno před třemi minutami... Chápeme se, že.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Zajímavý, já jsem to nové fórum na PC ještě neviděl, chodím sem pouze s telefonu a ten vzhled mě taky štve 🤔

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor

Je to tady nějaký mrtvý a nevěřím, že všechno u Vodafone začalo fungovat 😂

Ale to písmo je děsně pidi, viz třeba to Moderátor

image.png

Tady to uživatel nelze skoro ani přečíst

image.png

Do toho obří tlačítka, ale zase malé to viz žlutá vlnovka. Taková kombinace největšího a naopak nejmenšího fontu.

image.png

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
V 26. 3. 2025 v 14:30, tomus napsal:

Zajímavý, já jsem to nové fórum na PC ještě neviděl, chodím sem pouze s telefonu a ten vzhled mě taky štve 🤔

Aha, no vidíš, já myslel, že změna toho vzhledu je právě pro ty uživatele co používají jen telefon. Že proto jsou ty tlačítka tak velké a psaný text je tak malý protože si ho každý hned zvětší..

Tak nakonec to nevyhovuje nikomu.

A proč se ta změna vůbec dělala? Byla nutná? A byla o tom nějaká diskuze nebo si to někdo rozhodl sám za sebe?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno
  • Autor

Ne vždy jsou novinky a změny k lepšímu. Tady to platí zrovna dvojnásob. ☹️

A co tyhle ňaňahňaný ikonky v černém řádku?

Na to, abych si vzal taky skoro lupu.

image.png

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

Tak naposledy ten čas, já jen proto s tím otravuju aby to v budoucnu neudělalo nějakou velkou paseku. Když dám f5 tak čas u spodního příspěvku se změní na 14:30, ale po pár vteřinách to samo přeskočí na 14:07.

Snímek obrazovky_26-3-2025_164057_www.techforum.cz.jpeg

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

@Technikus co je na těch ikonkách ňaňahňanýho? 🤔 kolem sebe mají dost místa na to, aby se na ně dalo pohodlně klikat myší, na tabletech a mobilech nejsou
uživatelská skupina je úplně nepodstatnej údaj, kterej by klidně moh bejt jenom na profilu, skupina centrum péče má svoji viditelnou ikonku vpravo a celej příspěvek je zvýrazněnej až až
písmo sem zkusil globálně o kousek zvětšit 🤔

@dad18 brečíš sice hezky, ale na špatnym hrobě 🤔 jakmile se mi problém povedlo zdokumentovat, nahlásil sem ho vývojářům, o tom sem informoval už včera tady https://www.techforum.cz/topic/63504-aktualizace-f%C3%B3ra/#findComment-480871, aktuálně to mají zařazený na github k prověření
je to jednoznačně závažnější problém a je dobře, žes na něj upozornil, ale tim, že tady budeš pořád dokola psát to samý, nezměníš absolutně nic 🤔 můžeš se zaregistrovat na jejich fórum a spamovat jim tam o tomhle problému až do bezvědomí, ale tušim, že efekt to bude mít úplně stejnej, tedy žádnej... až to opravěj, tak to bude opravený, dřív to fakt nebude

to byla jedna věc... pak tady zmiňuješ, že "Je to nepřehledné, nelogické, chybí funkce co tu byla ... nakonec to nevyhovuje nikomu", tedy z kategorie chytrý kecy o 💩
pokud máš s něčim konkrétní problém, je třeba to popsat, ideálně stručně, jasně a výstižně - hospodský bláboly, jak všechno stojí za prd, ještě nikdy nic nevyřešily 🤔 na tomhle fóru je registrovanejch skoro 900 lidí a připomínky k nový verzi píšou přesně 4 lidi, takže bych trochu ubral na intenzitě oněch blábolů, že něco nevyhovuje nikomu 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Díky za to písmo.

Konečně ten text vypadá v pohodě.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

Ok, tak když mám jen hospodské kecy tak už nenapíšu ani čárku a tohle forum mi může být u zádele když má admin takový přístup. Sice tu je 900 lidí, čtyři ti napsali co se jim nelíbí a kolik jich napsalo že se jim to líbí? Nula. A proč? Protože je jim to fuk.

Hele já nejsem tvůj zdarma testovač abych ti psal o chybách a když tak udělám tak mám hospodské bláboly co nic nevyřešili. Ok, moje forum to není, já nic řešit nemusím.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague