Odesláno 4. dubna4. dub to ti přišlo z neveřejnýho devfora 😮 asi sem tam někam dával nějakej testovací příspěvek 🤔chyba opravená - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 15. dubna15. dub vyšla aktualizace, takže nějaký starý chyby opravený, nový chyby vyrobený, kdo by narazil na něco, co stojí za zmínku, může hlásit 😮 https://invisioncommunity.com/release-notes-v5/506-r40/a kdyby se někdo hodně nudil, tak to tady může prolízt skrz naskrz, jestli někde nechybí překlad 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 17. dubna17. dub Autor Pořád zřejmě není aktuální datum a čas. Screen je na tento příspěvek. Upraveno 17. dubna17. dub uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 17. dubna17. dub to sem v tom changelogu ani neviděl, že by už mělo bejt vyřešený 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 14:43 1 den Nevím jestli barevné puntíky vyřešily ty problémy se špatným časem při odeslání příspěvku a nebo jsem to někde přehlídl jestli jste to už psali že je to vyřešené, ale už to čas po odeslání ukazuje správně a přesně. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno čtvrtek v 14:49 1 den blok posledních příspěvků je externí rozšíření od samostatnýho autora, který řeší jenom poslední příspěvky, nic víc 😮poslední aktualizace fóra vyšla 15. 4. a 17. 4. tady technikus psal, že zatim nic, načež sem já reagoval, že o tom ani žádná zmínka v changelogu neni 🤔ale ono je možný, že to souvisí s optimalizací javascriptu a tim se to mohlo o dost zlepšit, další optimalizace bude v dalších verzích 🤔a příští tejden se vrátí autorům témat možnost označovat příspěvky jako řešení 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 15:03 1 den Autor Já tu chybu s datem a časem příspěvků vidím pořád Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 15:07 1 den no nevim, mně se to taky neděje, aspoň co sem se na to zaměřoval před chvílí 🤔 možná pro jistotu zkus vyčistit prohlížeč, jestli nemáš někde něco uloženýho špatnýho 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 15:13 1 den Autor Vyčistil jsem v Chrome rozšířené údaje od počátku věků, tak uvidíme. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 15:25 1 den Otestováno jinde a čas v pořádku. Skočí odesláno právě teď, pak před minutou atd.. Takže se tam ten špatný čas už neukazuje. Pak mi teda ještě na tom času vadí že místo datumu a času odeslání příspěvku to píše odesláno před hodinou, před deseti hodinama, tak to píše že včera, předevčírem, pak že v pondělí atd... Až snad po týdnu se objeví datum. Nejlepší a nejideálnější by bylo aby každý příspěvek měl ihned datum a čas. (málokdy vím jestli je dnes pondělí nebo pátek)Odesláno 24.dubna v 17.22 např.Pozor nechci tím nějak prudit ani někoho nějak zaměstnávat, ale taky jsem měl forum a vím že v administraci bylo x možností jak zobrazit třeba ty časy příspěvků. I to různé zobrazování přečtených a nepřečtených příspěvků tam bylo taky. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.