Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

to ti přišlo z neveřejnýho devfora 😮 asi sem tam někam dával nějakej testovací příspěvek 🤔

chyba opravená

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • po 2 týdnech...
Odesláno

vyšla aktualizace, takže nějaký starý chyby opravený, nový chyby vyrobený, kdo by narazil na něco, co stojí za zmínku, může hlásit 😮 https://invisioncommunity.com/release-notes-v5/506-r40/

a kdyby se někdo hodně nudil, tak to tady může prolízt skrz naskrz, jestli někde nechybí překlad 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Pořád zřejmě není aktuální datum a čas. Screen je na tento příspěvek.

image.png

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

to sem v tom changelogu ani neviděl, že by už mělo bejt vyřešený 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

Nevím jestli barevné puntíky vyřešily ty problémy se špatným časem při odeslání příspěvku a nebo jsem to někde přehlídl jestli jste to už psali že je to vyřešené, ale už to čas po odeslání ukazuje správně a přesně.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

blok posledních příspěvků je externí rozšíření od samostatnýho autora, který řeší jenom poslední příspěvky, nic víc 😮

poslední aktualizace fóra vyšla 15. 4. a 17. 4. tady technikus psal, že zatim nic, načež sem já reagoval, že o tom ani žádná zmínka v changelogu neni 🤔

ale ono je možný, že to souvisí s optimalizací javascriptu a tim se to mohlo o dost zlepšit, další optimalizace bude v dalších verzích 🤔

a příští tejden se vrátí autorům témat možnost označovat příspěvky jako řešení 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Já tu chybu s datem a časem příspěvků vidím pořád

image.png

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

no nevim, mně se to taky neděje, aspoň co sem se na to zaměřoval před chvílí 🤔 možná pro jistotu zkus vyčistit prohlížeč, jestli nemáš někde něco uloženýho špatnýho 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Vyčistil jsem v Chrome rozšířené údaje od počátku věků, tak uvidíme.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

Otestováno jinde a čas v pořádku. Skočí odesláno právě teď, pak před minutou atd.. Takže se tam ten špatný čas už neukazuje.

Pak mi teda ještě na tom času vadí že místo datumu a času odeslání příspěvku to píše odesláno před hodinou, před deseti hodinama, tak to píše že včera, předevčírem, pak že v pondělí atd... Až snad po týdnu se objeví datum. Nejlepší a nejideálnější by bylo aby každý příspěvek měl ihned datum a čas. (málokdy vím jestli je dnes pondělí nebo pátek)

Odesláno 24.dubna v 17.22 např.

Pozor nechci tím nějak prudit ani někoho nějak zaměstnávat, ale taky jsem měl forum a vím že v administraci bylo x možností jak zobrazit třeba ty časy příspěvků. I to různé zobrazování přečtených a nepřečtených příspěvků tam bylo taky.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague