Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den, snažil jsem se nastavit veřejnou IP avšak neúspěšně v routeru Pokročilá nastavení/Zabezpečení/Filtrování IP a portu   mohu nastavit jenom IPv6 pravidlo zatímco nejsem schopný nastavit IPv4, když jsem koukal do manuálu na router, tak tam měli volbu IPv4 a já tam místo toho mám šestku. Co s tím mám dělat popřípadě jak mám nastavit svojí veřejnou ip, abych mohl udělat veřejný server na TS3. Vím, že potřebuji zadat IPv4 PC ze kterého to hostuju a poté port toho Teamspeaku, ale kam přesně v routeru to mám dát netuším.
5a2fe96578ef8_Beznzvu.thumb.png.0475663369022dfdff586cb16705d0e8.png

Jestli si s tím někdo víte rady, tak budu vděčný :)

Odesláno

Nastavte to na IPv6 a bude to OK. Manuál byl dělán v době, kdy IPv6 nebylo. Buď máte IPv6 nebo IPv4 a vy máte IPv6 (jako všichni od určité doby).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Podľa screenshotu má IPv6 a teda DS lite..  takže ani nemôže mať verejnú IPv4 adresu.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
  • Slamb změnil název na Veřejná IP na modemu CBN CH7465LG
Odesláno

Když bych chtěl nastavit port na server 25566, tak co mám tedy zadat do těchto údajú? Pokud jsem ovšem na správné stránce kde to nastavit.
Protože já absolutně nevím jak to nastavit a všehchny tutoriály na tuto tématiku jsou dělány v IPv4 a samozřejmě na jinym rozhraní.......thumb.png.3871cfda7e0bc5d4bf2bfb39ad3b65bb.png

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague