Odesláno 24. března 2021 4 roky Pratele, navazu tu opet na konverzaci, ktera se vedla okolo bridge. Dnes mi technik v ramci "opravy vypadku internetu" donesl cerny Compal. Nekolikrat sem se na infolince i samotneho technika ptal, jestli to modem umi. Byl jsem ujisten, ze ano. Compal zapojil s tim, ze se zapne, stahne update a pak se zrestartuje. Technik odesel. Je mozne, ze se update firmware provedl, nevim, dal jsem tomu cas - 4 hodiny. Po vstupu do administrace jsem moznost prepnuti do rezimu bridge nebo modem proste nenasel. Zkusil jsem ruzne figle, jako tovarni nastaveni, zapnout modem bez KOAXu a nikdy se tam moznost neobjevila. (Mozna jsem nezkusil nejaky postup, poradite?) Pri volani na infolinku mi prislo, ze si nevi rady. Chlapik na infolince pry volal na technicke oddeleni a dozvedel se, ze "pry do konce mesice". Tak ja nevim, co si o tom mam myslet. Co jsem modem zkousel proklikavat, tak ani v DHCP nejde zmenit IP rozsah z 192.168.0.0/24 na neco jine (napr 192.168.100.0/24) - Presne proto tam mam vlastni router. Firmware: CH7465VF-NCIP-6.12.19.4-GA-NOSH
Odesláno 24. března 2021 4 roky https://i.imgur.com/lgFMIrS.png a potrebujes teda nebyt na DSlite, ale mit pripojeni s ip Upraveno 24. března 2021 4 roky uživatelem evlo2
Odesláno 24. března 2021 4 roky A jaký tariv? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 24. března 2021 4 roky Jestli to dobře chápu, tak si modem stahuje konfiguraci od providera, tak bych tipl, že ten to má zakázaný.
Odesláno 24. března 2021 4 roky Nechápu z jakého důvodu by operátor takovou věc zakazoval, Jinak já mám taky černý Compal už skoro rok přepnutý v režimu bridge a koukám že mám v něm trošku novější firmware: CH7465VF-NCIP-6.12.19.7-GA-NOSH Těžko říct jestli to na to může mít vliv, ale začal bych asi tady. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. března 2021 4 roky Uz vidim problem. Mam firmware koncici .4, zatimco vyse kolega ma .7 - teoreticky staci nechat pushnout novejsi verzi a snad se to objevi. Diky vsem
Odesláno 25. března 2021 4 roky Teorie pekna, jen tu praxi si uplne neumim predstavit... Pokud to nepujde tak, ze modem vypnes a zase zapnes (aby si pri startu stahnul novejsi FW), tak mam silne obavy, ze ti nejaka pipina na helplajne pomuze... pod pojmem "pushnout novejsi verzi firmware" si v lepsim pripade predstavi nejakou bizarni formu souloze...
Odesláno 25. března 2021 4 roky Autor @IQ2 Jak to aktuálně vypadá? Má už modem firmware CH7465VF-NCIP-6.12.19.7-GA-NOSH ? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.