Odesláno 8. září 2022 2 roky Tak jak to vypada muj problem technik vyresil. Doopravdy je chyba v zasuvce. I kdyz mam uplne nove zasuvky a rozvody. Pan prijel vymenil za nejakou jejich co pouzivaj a hodnoty naskakali jak by mneli byt. Poprve za mesic tak snad to tak i bude 😄
Odesláno 8. září 2022 2 roky @Dorianto jsem rád že Vám pomohla výměna jako mě 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 8. září 2022 2 roky @Dorian @kautskym Zajímalo by mne jaké se teď "fasují" zásuvky. Můžete vyfotit? Nějak aby z toho bylo něco poznat. 🙂 Děkuji - - - - Praha
Odesláno 8. září 2022 2 roky Autor Už jsem to tu uváděl. Braun Telecom 04 UPC alias BTV 04 A. https://www.antennenland.net/btv-04 https://www.techforum.cz/topic/34377-nový-typ-kabelu-na-propojení-tv/ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 8. září 2022 2 roky Jop jsou to brauny jak pise kolega. Jdou vestavet do klasicke krabky. Ja mam veskere zasuvky/strojky od legrand jen upravim otvor ctverce co to schova 😄 a ramecek nato sedl paradne.
Odesláno 8. září 2022 2 roky Dorian: můžete sem prosím dát ještě hodnoty downstreamu po výměně zásuvky? Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 8. září 2022 2 roky @Dorian ty jsi tam měl nějakou vlastní zásuvku, která nebyla dodána od operátora? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. září 2022 2 roky před 5 hodinami, Dorian napsal: Jop jsou to brauny jak pise kolega. Jdou vestavet do klasicke krabky. Ja mam veskere zasuvky/strojky od legrand jen upravim otvor ctverce co to schova 😄 a ramecek nato sedl paradne. Je zajimave, ze nepasuje. Tohle resi uz nejaka starsi CSN EN norma... Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 9. září 2022 2 roky před 14 hodinami, tomus napsal: @Dorian ty jsi tam měl nějakou vlastní zásuvku, která nebyla dodána od operátora? No po pristehovani do bytu zde byl doslova jenom kabel od UPC s koncovkou. Ten se rozvetvil do kazdeho pokoje a dal do husich krku a zdi. Zavolal se technik aby na vlastni naklady aby to promeril zdali je to spravne. Pak se to zaklopilo a nahazeli zasuvky od Le Grand. 2 roky to bezelo a ted nastali problemy. Ktere se vyresili vymenou modemu a nakonec vymenou zasuvky. před 14 hodinami, MSwamp napsal: Dorian: můžete sem prosím dát ještě hodnoty downstreamu po výměně zásuvky? Tady to je 🙂
Odesláno 10. září 2022 2 roky ahoj, prosim vas zacalo se mi cca. pred 3 dny setkat wotko, pc pripojen pres lan , restat modemu na cca.15 min pomohl, ale pak zase... v logu modemu to presne odpovida kdy wot zacne se sekat. poradi nekdo ? log pridavam no a kdyz se podivam do logu k sousedovi vypada to podobne.... Upraveno 10. září 2022 2 roky uživatelem kotasek Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.