Odesláno 29. října 2022 2 roky Poslední měsíc se mi zdá web management compalu moc pomalý, on to nebyl rychlík nikdy, ale nyní čekám na zobrazení stránky i 10 sekund. Byl nějaký update firmware, nebo to dělá jenom u mně? Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 29. října 2022 2 roky Poslední dobu sleduji pomalý běh systému modemu pro správu taky. Upraveno 29. října 2022 2 roky uživatelem MSwamp Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 29. října 2022 2 roky Také jsem si toho všiml, takže náhoda to nebude. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. listopadu 2022 2 roky Centrum péče Pěkný den, ptal jsem se na to kolegů a plošně takové chování nepozorujeme. Je pravda, že pohyb v administraci modemu může chvíli trvat, ale nemělo by to být běžně 10 sekund. Aktuální firmware je CH7465VF-6.15.20.2-2 a na našich kusech tak dlouho na načtení stránky nečekáme. Delší dobu to však může trvat zejména krátce po zapnutí modemu. Kdyby se to nelepšilo a pohyb byl výrazně pomalý, můžete se nám ozvat přes https://tam.je/forum - do zprávy nám prosím napište popis potíží a přidejte odkaz na toto téma ve fóru, abychom pak mohli předat zpětnou vazbu na správné místo a prověřili to na konkrétních zařízeních. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 10. listopadu 2022 2 roky Nevím, jestli byl nedávno update FW, ale od úterý se mi stává, že internet po zapnutí modemu nefunguje. Provozuji modem v režimu modem. Zařízení dostane IP adresu, ale přístup na internet je nefunkční, I když se modem tváří jako připojený. Po několika restartech se to nakonec rozběhne, ale třeba to trvá i hodinu 🙁 A admin rozhraní mám taky pomalé.
Odesláno 10. listopadu 2022 2 roky Může být nějaký problém se signálem, nebo může být vadný modem, takže až modem zapneš a rozjede se normálně, by bylo dobré kontaktovat technickou podporu, na telefonním čísle 800 7777 31 a oni už se na něj mrknou na dálku. Ještě předtím se můžeš sám podívat jak to tam vypadá do jeho rozhraní záložky Pokročilá nastavení/Nástroje/Stav sítě/ Downstream , a Upstream Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. listopadu 2022 2 roky Problém je, že všechno vypadá dobře, jen přes něj nejde prolezt do netu 🙁
Odesláno 11. listopadu 2022 2 roky Můžeš ještě zkusit udělat tovární reset modemu, zezadu je resetovací tlačítko které je potřeba držet aspoň 10 vteřin a pokud to nepomůže tak kontaktovat Vodafone na telefonním čísle které už jsem uvedl, ale pokud možno ve chvíli kdy bude fungovat, protože pokud nebude připojen k síti, tak na druhé straně Vodafon nic moc nezjistí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. listopadu 2022 2 roky Udělal jsem reset z admin rozhraní a nepomohlo. Přepnul jsem to z režimu modem do režimu router a vypadá, že funguje. Přitom se připojuju pořád přes svůj router, takže jedina změna je, že mám dvojí překlad adres. Zkusím ještě udělat reset tlačítkem.
Odesláno 16. listopadu 2022 2 roky Tak reset modemu nepomohl. Konecne jsem mel cas analyzovat, kde je problem a zjistil jsem, ze muj router dostava systematicky IP adresu, ktera nefunguje (navic nesouhlasi s IP adresou, ktera je videt pres Muj Vodafone). Pokud misto routeru pripojim primo pocitac, tak dostane jinou IP adresu, ktera funguje. Cili bud ma VF bordel v pridelenych IP adresach, nebo nekdo pouzivam moji MAC adresu a v siti se to tluce. Zmenil jsem MAC adresu routeru a vypada, ze to funguje, ale nemam rad takove reseni 😞
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.