Odesláno 4. ledna 2024 1 rok @sodekczJá zase naopak. Od poskytovatele internetu chci jen konektivitu na RJ46 konektoru. Zbytek si zařídím sám. Mimo jiné nechci, aby mi viděl do sítě a tak. Navíc modem (dnes by to uměl být i router s wifi) je ve sklepě takže na nevhodném místě pro pokrytí domu. O vše co je doma se odpočátku stará můj vlastní router. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 4. ledna 2024 1 rok JJ, psal jsem "byl jsem". Dnes už mám také router vlastní za modemem v bridgi, navíc odděleně WiFi APčka. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 20. ledna 2024 1 rok Tak nam dneska prestal fungovat internet a na Compalu po restartu jen rychle blikaji ty dve sipky. Na pondeli mam objednaneho technika. Kazdopadne nejaka zkusenost, co by se mohlo pokazit? Upraveno 20. ledna 2024 1 rok uživatelem hlavsic
Odesláno 21. ledna 2024 1 rok Co by se mohlo pokazit? Treba zdroj, jako me kdysi. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 21. ledna 2024 1 rok Tak třeba nafasujete už modernější Arris, který je nově nabízen místo Compalu Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 3. února 2024 1 rok Dobrý den všem, mám problémy s WiFi modemu CH7465VF - dlouho fungoval dobře, ale v určitém okamžiku WiFi zmizelo. Když se podívám na portál správce, vidím, že WiFi je zakázaná. Když kliknu na její povolení, zobrazí se mi hláška, že se to podařilo: "Vaše nastavení WiFi sítě bylo uloženo." Bezprostředně poté je opět zakázána, takže WiFi nemohu používat. Kabelové připojení funguje normálně. Setkal se už někdo s tímto problémem a ví, jak ho vyřešit? Díky!
Odesláno 3. února 2024 1 rok Zkus resetovat modem chvilkovým odpojením od elektrického napájení, Když to nepomůže tak modem resetuj do továrního nastavení pomocí resetovacího tlačítka zezadu modemu které je potřeba držet asi 10 vteřin a pak všechno nastav znovu, Když nepomůže ani to, tak zavolat na Vodafone a modem si nechat vyměnit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. února 2024 1 rok Tato chyba se mi taky stala, resp. jedné kamarádce. Dioda Wifi se rozsvítí, chcíli funguje, a asi po 30s se vypne. Já jsem to vyřešil přepnutím do bridge a zpět do režimou router. Nyní funguje. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 12. února 2024 1 rok Mám nabídku přechodu na tarif 500/50 Mb/s za stejnou cenu jako teď (300/20 Mb/s) bude to určitě znamenat výměnu modemu. Uškodím si v něčem (změnou modemu), když přejdu z Compalu na Arris? Vím, že Arris o něco více "žere šaliny". Arris by byl stejně jako Compal provozován v bridge režimu, takže jen chci aby modemoval. Funkce routeru wifi atd. po něm nepotřebuji - nechci. A vím, že Compal asi do budoucna za sítě Vodafone bude muset pryč. Nyní ho už nenabízí, takže to asi stejně nebude otázka jestli, ale kdy. Díky Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 13. února 2024 1 rok Autor No, nemělo by být nezbytně nutné měnit modem, ale doporučoval bych tu výměnu modemu 🙂 pak je samozřejmě otázkou, jak je na tom ED3.1 pásmo v domě, ale čím dříve se na případný problém přijde, tím dříve může být vyřešen. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.