Odesláno neděle v 16:30 3 dny Nejsou nejmladší, to je pravda, je to už třetí generace co tady mám a zhruba těch pět let uvažuju o přechodu na Unifi, jen nějak nestíhám. Stihnul jsem akorát switche a ty budu teď měnit 😄Co přesně Cisco pro Apple do networkingu přidalo nevím, ale pamatuju si, že to byla jako morová rána - to, co do té doby nádherně fungovalo, tak bylo najednou pořád blbě.Na umístění už asi nic nevymyslím v podstatě na vnějších stěnách vysílám 2, 4 GHz, čímž si pokryju všechny IoT (a zaženu sousedy, vysílám ze 3 míst na 1, 5, 11, kanály neměním a nechám je, aby uhýbali 🙂 - kupodivu jako strategie se to docela osvědčilo 🙂) a k tomu vysílám i 5 GHz. No a zbytek vysílá jen na 5 GHz a tím si pokrývám vnitřek. Ještě jsem chtěl dotáhnout pokrytí zahrady, ale to nechávám už na Unifi. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno včera v 10:391 den Potřebuji kvůli staršímu zařízení doma nastavený kanál 2.4 GHz wifi na 4.Modem ho má standardně na 13, který moje zařízení nevidí.Když ho ručně nastavím, vše chvíli funguje, ale po čase se modem zase vrátí ke své oblíbené 13 a já musím ručně přenastavovat znova.Proč to modem dělá a je nějaký způsob, jak mu návrat k jeho oblíbenému kanálu zatrhnout? - - - - Praha
Odesláno včera v 12:111 den O co jde za zařízení?To bude něco ze Smart Home, když těch 2,4 GHz? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 12:251 den Těm kanál 13 nevadí. Je to založené na ESP32.Doma mám 2,4 GHz na 13 kanálu a vše OK Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno včera v 14:291 den @dakh pořiď si vlastní spolehlivý WiFi AP a zůstane ti na kanálu, který si nastavíš. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.