Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Volal jsem s technickou podporou a operátor mi řekl, že mě nikdo nemůže donutit k výměně modemu. Ať je prý pošlu dop....e a dokud mi funguje koupené CISCO EPC3208, ať ho neměním. Také dost kriticky hovořil o Compalech, byl jsem překvapen jeho otevřeností 🙂 Takže bych čekal jak se bude situace vyvíjet a jestli časem bude VF nabízet odkup, případně něco, v čem není Puma 6. Nenechat se do ničeho přemluvit (pokud nepotřebujete nový HW na 500Mbit 🙂 ).

Odesláno

Cisco bude fungovat do chvile, ked zacnu vyradovat S/N a MAC adresy takychto zariadeni (nesplnajucich aktualne poziadavky z hladiska kapacity a optimalizacie siete) z ich db.. u nasich severnych susedov (UPC PL) to uz prebieha, staci si pozriet fora 🙂

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Mají na Vodafone někde ceník pro kabelový internet? V tom 40stránkovém není nic - nikde není např. cena pronájmu kabelového modemu...

Odesláno

To musíš jít na web UPC.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Až mě odpojí modem, budu problém řešit, zatím na ně kašlu 🙂

Odesláno

Taky mám starý Cisco a doufam, ze to dotahnu až do doby, než Cetin dotáhne optiku, což by mělo být v horizontu čtvrt roku....

x iPad x

Odesláno

Už vidím Cetin, jak cpe optiku home userům do bytu a ještě jim dává použitelný tarif za přijatelný peníz. Dobrý vtip :D :D :D

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Prave ze to vtip není, už mám podepsanou smlouvu pro cely dům, takže FTTH bude zakončený každý byt a pak si vyberes operátora, takže napr. Metronet dává 300/300 s pevnou ip za 400kc

x iPhone x

Odesláno

Vybrat si můžeš koho chceš, ale pořád to bude jenom podělaný O2, protože jemu patří infrastruktura. Takže za mě rozhodně nebrat, jejich rychlosti jsou prakticky vždy v příkrém rozporu s realitou a ceny za služby nadsazené. O "kvalitě" servisu a podpoře ani nemluvě, jak někoho uloví, tak už je takový klient zajímavý jenom pokud jde o prachy a běda, když má nějaký technický problém.
A ti šašci okolo typu Metronet, co dělají O2 jenom naháněče, škoda mluvit...

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

CETIN uz opravdu neni O2. Kelner vedel, proc to rozdeluje. U nas v Obchodnim centru si T-mobile vybudoval optickou infrastrukturu, BTS a vysilace. Neno tomu tak dlouho a celou infrastrukturu vcetne nevoho uplinku pro ne dotahl CETIN. Vse stale funguje, navic T-mobile i O2 spolecne vykryli i LTE. Predtim meli jen nano BTS primo na O2 prodejne, vykryti tak do 30 metru okolo prodejny. Standardne propojuji CETIN i pro CRA a jine operatory vcetne Vodafone a to mame UPC/Vodafone dotazene radiem jako 100/100 Mbit s vnitrni optickou pateri... 

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague