Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

@MSwampMám dva Arrisy v bridge od začátku roku 2022 a kromě toho, že jeden z nich byl loni na podzim potřeba vyměnit, tak vlastně o nich vůbec nevím.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Melo by to byt spise naopak - Compal ma nepovedeny Puma 6 chipset trpici na lag spikes - https://www.theregister.com/2016/12/03/intel_puma_chipset_firmware_fix/.

Arris ma novejsi Puma 7 (coz tez neni idealni, ale rozhodne velke zlepseni oproti Puma 6) a nic lepsiho v VF siti neni.

Takze vymenou za Arris by se urcite nemelo nic zhorsit.

Upraveno uživatelem start.bat

Odesláno

Ta výměna Compalu za Arris jde i jen tak zavoláním na linku, nebo musí s Compalem něco být? 

Je jedno zda je to bílý Compal nebo tmavý? 

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Ano, stačí zavolat a objednat si výměnu.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Díky pánové. Myslel jsem si že Arris bude lepší, ale když i poměrů znalý Marek-26 má Compal, trochu mi to vrtalo v hlavně 😉

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Štatl
Odesláno

Trošku mě však odrazuje ta gigantická velikost proti Compalu. Ta noha asi oddělat nelze? 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
  • Autor

@MSwampMarek si neaktualizoval profil, napravím 😄 minimálně od spuštění mám Arris s WiFi6. Ale já už v tomto za příklad být dáván nemůžu, mám opravdu jen BFU home tarif bez pevné IP (dokonce mám DS-Lite), tedy i modem je v režimu router a za 2 roky jsem nebyl schopen si do pracovny dotáhnout ethernet (stejně mě na pracovním stroji brzdí VPN, WiFi stačí). A co víc, už mám jen jedno připojení doma, zálohu mi dělá datová SIM ve Vodafone Mobile Wi-Fi, což využíváme i na cestách či to používá přítelkyně, když jí dojdou data. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Nepodarilo se mne dohledat, ale nevite, jak je to s moznosti odkupu pripadne vraceni a porizeni vlastniho modemu? Ono tech 70Kc/mesic se nasklada za chvilku.

Odesláno

Vlastní modem si lze opět od loňského roku pořídit, ovšem spíš jen teoreticky, technické požadavky na takovým modem jsou dost striktní, takže nabídka takových modemů je velmi omezená a ceny vysoké, další problém je pak je s aktualizací firmwaru takového modemu, takže pořizovat si něco takového se prakticky nevyplatí a ani nevím o nikom kdo by takovým modem už měl,

Takže jestli nad tím uvažuješ z důvodu finančním úspory, tak na vlastní modem raději zapomeň.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague