Odesláno 13. února 2024 1 rok @MSwampMám dva Arrisy v bridge od začátku roku 2022 a kromě toho, že jeden z nich byl loni na podzim potřeba vyměnit, tak vlastně o nich vůbec nevím. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 13. února 2024 1 rok Melo by to byt spise naopak - Compal ma nepovedeny Puma 6 chipset trpici na lag spikes - https://www.theregister.com/2016/12/03/intel_puma_chipset_firmware_fix/. Arris ma novejsi Puma 7 (coz tez neni idealni, ale rozhodne velke zlepseni oproti Puma 6) a nic lepsiho v VF siti neni. Takze vymenou za Arris by se urcite nemelo nic zhorsit. Upraveno 13. února 2024 1 rok uživatelem start.bat
Odesláno 13. února 2024 1 rok Ta výměna Compalu za Arris jde i jen tak zavoláním na linku, nebo musí s Compalem něco být? Je jedno zda je to bílý Compal nebo tmavý? Upraveno 13. února 2024 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 13. února 2024 1 rok Autor Ano, stačí zavolat a objednat si výměnu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. února 2024 1 rok Díky pánové. Myslel jsem si že Arris bude lepší, ale když i poměrů znalý Marek-26 má Compal, trochu mi to vrtalo v hlavně 😉 Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 13. února 2024 1 rok Trošku mě však odrazuje ta gigantická velikost proti Compalu. Ta noha asi oddělat nelze? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 13. února 2024 1 rok Autor @MSwampMarek si neaktualizoval profil, napravím 😄 minimálně od spuštění mám Arris s WiFi6. Ale já už v tomto za příklad být dáván nemůžu, mám opravdu jen BFU home tarif bez pevné IP (dokonce mám DS-Lite), tedy i modem je v režimu router a za 2 roky jsem nebyl schopen si do pracovny dotáhnout ethernet (stejně mě na pracovním stroji brzdí VPN, WiFi stačí). A co víc, už mám jen jedno připojení doma, zálohu mi dělá datová SIM ve Vodafone Mobile Wi-Fi, což využíváme i na cestách či to používá přítelkyně, když jí dojdou data. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 12. března 2024 1 rok Nepodarilo se mne dohledat, ale nevite, jak je to s moznosti odkupu pripadne vraceni a porizeni vlastniho modemu? Ono tech 70Kc/mesic se nasklada za chvilku.
Odesláno 12. března 2024 1 rok @Terryhttps://www.vodafone.cz/pece/internet-data/kabelovy-internet/pevny-internet-kabel-vlastni-modem/ A ještě zde na fóru: https://www.techforum.cz/search/?q="vlastní modem"&quick=1 Upraveno 12. března 2024 1 rok uživatelem marian.lozi doplnění - - - - Praha
Odesláno 12. března 2024 1 rok Vlastní modem si lze opět od loňského roku pořídit, ovšem spíš jen teoreticky, technické požadavky na takovým modem jsou dost striktní, takže nabídka takových modemů je velmi omezená a ceny vysoké, další problém je pak je s aktualizací firmwaru takového modemu, takže pořizovat si něco takového se prakticky nevyplatí a ani nevím o nikom kdo by takovým modem už měl, Takže jestli nad tím uvažuješ z důvodu finančním úspory, tak na vlastní modem raději zapomeň. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.