Odesláno 27. června 2020 4 roky Autor Jestliže máte IPv6 resp. DS-lite, pak režim bridge dostupný není (k novým smlouvám dávají už jen tohle). Takže zkuste požádat o přepnutí na IPv4. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. června 2020 4 roky Ďakujem za radu, skusim to, ale vidím že som v riti. Tak to asi zruším, je mi na nič wifi ktoré je z 6 miestnosti funguje v 2 a to ešte v mizernej rýchlosti a stabilite. Neexistuje iná možnosť ako zapojiť za compal vlastne wifi? DMZ (tu tam tiež nevidím). Ďakujem
Odesláno 27. června 2020 4 roky Autor Zatím není problém a na IPv4 Vás přepnou. Jinak Compal vysílá dost silně, jestliže máte okolí ve 2,4GHz zarušené, pak musíte řešit nějak jinak. Přepnout na vhodnější kanál, umístit lépe modem, odstínit si byt atd. U 5GHz bohužel každá fyzická překážka znamená velký propad v síle signálu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. června 2020 4 roky Kazdopadne v mem pripade je to jedno, i kdyz jim funguje kabelova sit, tak pripojeni k internetu od doby co je to vodafone proste neni Nejakou dobu to fungovalo, ale uz je to zase naprosta tragedie. Upraveno 28. června 2020 4 roky uživatelem evlo2
Odesláno 28. června 2020 4 roky @ bcmiko Za Compal si klidně můžeš připojit nějaký svůj Access Point a DMZ k tomu netřeba. - - - - -
Odesláno 28. června 2020 4 roky Přesně. Umístění routeru s vestavěnou Wi-Fi hodně často nevyhovuje z hlediska pokrytí signálem. Do sítě pak zapojím na vhodná místa jeden nebo více Mikrotik cAP a Wi-Fi v routeru v některých případech i vypnu.
Odesláno 28. června 2020 4 roky V pripade DS-Lite (ak sa neda prepnut do IPv4/bridge mode) je rozhodne lepsia volba AP ako dalsi router.. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 30. června 2020 4 roky https://zajic.v.pytli.cz Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 3. července 2020 4 roky Ahoj,chtel bych se zeptat. Podarilo se nekomu usmlouvat cenu pronajmu modemu?Ja mam modem odkoupeny a kdyz mne volali ze je treba provest vymenu tak jsem chtel slevu na pronajem.Usmlouval jsem to ze budu platit 8,-Kc mesicne navic za sluzby.Tedy 8,-Kc za pronajem modemu. Odkup modemu mozny neni. Upraveno 3. července 2020 4 roky uživatelem cipisekcz
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.