Návštěvník ski1961 Odesláno 14. prosince 2017 Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 (upraveno) Dobrý den, prosím, je tohle vyúčtování správné, jaký na to máte názor ? Součástí internetu 100+ jak plyne z obrázku je i základní TV Start, tudíž se domnívám, že v té ceně 429,- bez pronájmu modemu je i ta TV Start nebo se pletu ? Proč je tedy na vyúčtování zvláštní položka Televize, kde si účtují navíc cca 20,- Kč ? Ted mi nejde ani tak o tu čátku, ale o ten princip. Na lince UPC mi bylo řečeno, že je to správně, vysvětlovali proč, ale prostě jsem to nepochopil. Pokud je v částce 429,- za internet i TV Start, tak proč si za ní účtují zvlášt další peníze ? Upraveno 14. prosince 2017 uživatelem ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. prosince 2017 Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Je to správně. Ta televize je nedílnou součástí a je zdarma. Musí to takto být kvůli daním, odvádění kinematografického poplatku atd. Navíc takto máte TV jako službu a můžete ji reklamovat. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 15. prosince 2017 Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 @Marek-26 děkuji za vysvětlení, takto nějak mi to bylo i vysvětlováno na jejich lince, jenže jsem to nějak prostě nechápal a popravdě nechápu to moc ani ted. Jak říkám, jde mi o to jen pochopit ten princip, jak to inzerují, když píší, že v ceně internetu za 429,- je i TV Start, jak sám říkáte, že tv je nedílnou součástí a je zdarma. Jenže těch 429,- je účtováno a k tomu ještě zvlášt TV Start v mém případě těch cca 20,- po slevě. takže já to prostě laicky chápu tak, že tu TV Start nemám zdarma, ale za těch v mém případě cca 20,- Kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. prosince 2017 Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Je třeba se podívat na ty balíčkove slevy. Část je u televize a druhá část u internetu. Proč to je takhle nevím. Ale asi za tím zase budou nějaké administrativní a byrokratické důvody.Jen mi přijde, že je vlastně vyúčtování špatně, protože platíte méně, než byste měl, dle toho, co jste psal. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 15. prosince 2017 Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 @Marek-26 možná je to tak záměrně, aby se v tom zákazník prostě nevyznal Jen mi ted trochu zaskočilo, když píšete, že vyučtování je špatně, že bych měl platit víc..to soudíte podle čeho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. prosince 2017 Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Psal jste, že máte platit 429Kč bez zařízení. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 15. prosince 2017 Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 @Marek-26 aha ? tak jen podle tohoto..já jsem citoval jen tu ceníkovou cenu, která je 429,- bez modemu. Jak vidíte ale z obrázku faktury, tak platím i modem a navíc mám už roky vyjednanou nějakou balíčkovou slevu, což je všechno vidět z toho obrázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Speedy Odesláno 15. prosince 2017 Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Můj skromný názor je takový - Abyste mohl mít přiznanou balíčkovou slevu, musíte nějaký balíček služeb (dvě a více placených služeb) odebírat. Což při odběru pouze služby Internet 100+ za 429,- s TV Start zdarma by se nesplňovalo a zřejmě by ani nešla uplatnit. Bral bych to tak, že nějak to museli udělat, aby na vyjednanou balíčkovou slevu vznikl nárok. V konečném důsledku je výsledná cena nižší než ta ceníková (429+70) tak bych to dál nepitval. Pojem zdarma je pouze marketinkový blábol a vůbec nemusí znamenat nejvýhodnější nabídku. Ale je to pouze moje domněnka, jak by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 15. prosince 2017 Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 @Speedy ano, mám ještě jeden balíček služby a to telefon, ale to jsem nepovažoval za potřebné tady zveřejňovat, protože mě zajímala jen ta bezplatná tv za 20,- Kč :-), takže to zřejmě splňuje ty náležitosti, o kterých hovoříte a dále už to nehodlám pitvat, mě šlo jen o vysvětlení toho pojmu bezplatná TV k internetu zdarma, za kterou se platí dle faktury 28,- Kč pro toho, kdo nemá žádnou slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 16. prosince 2017 Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 No dle ceníku je za samostatnouTV Start 231 Kč měsíčně - Základní nabídky kabelové televize samostatně nebo v kombinaci s hlasovou službou - nevěrnostní portfolio - TV START 40 TV programů (4 HD) Takže ano - marketing - kolik zákazníků tu cenu asi platí? Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.