Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

zdravim, existuje nejaky casovy ramecna na vymenu compalu, jako s temi modemy, kterym minuly rok koncila certifikace, ci co to bylo? poprosim o odpoved predevsim nekoho z vf, pokud mohu. dekuji.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Ano, u všech Docsis zařízení existuje datum, kdy tomuto modemu vyprší certifikáty jako Cisco modemům. Compaly už by neměly dostat žádný další update FW.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

UPC u nas zacalo Compaly prodavat/pronajimat nekdy behem roku 2016, takze predpokladam, ze jeste par let vydrzi. Pokud je tedy VF v ramci prechodu na D3.1 nezlikviduje aktivne sam.

• -
  • -
  • -
  • Compal, 3xCA modul
  • Praha
Odesláno
  V 30. 3. 2025 v 19:42, Marek-26 napsal:

Ano, u všech Docsis zařízení existuje datum, kdy tomuto modemu vyprší certifikáty jako Cisco modemům. Compaly už by neměly dostat žádný další update FW.

dekuji a datum lze nekde najit?

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno
  V 28. 3. 2025 v 18:51, Sparrow napsal:

jj, mě přišla SMS cca před měsícem ve znění :

Já s tím problém nemám, pokud mi zůstane stávající cena pronájmu ( mám ho za 50Kč ). A pokud si pro něj přijedou do práce, dovolenou si brát nebudu, už tak budu nasr..., že budu den bez VPN :(

PS: a nebo by mohl technik přijet o víkendu, ale to asi nehrozí :(

Známé měnili CH7465VF za Vodafone Station před 14 dny a to v sobotu.

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF
  • Teplice
Odesláno

Ok, tak to je jiná. Jsem nekonfliktní a nemám problém vyhovět jak to jde, ale odcamcať po camcať 😄

Ale ono jak čtu tak nebude problém se dohodnout na prázdniny kdy mám dovolenou 😄

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10
Odesláno
  V 30. 3. 2025 v 20:28, motorar napsal:

dekuji a datum lze nekde najit?

netusi tedy nekdo prosim😀

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

@motorar To Vám stejně k ničemu nebude to datum - nikde není dané, že VF nebude chtít tyto modemy vyhodit ze sítě dřívé (velmi pravděpodobně se tak stane, blokují upgrade sítě). Oficiální datum nikde není dané, ale lze očekávat, že ty modemy dlouho provozuschopné už nebudou.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

To ve Vodafone není kompetentní osoba, která by mohla říct, kdy dojde k aktualizaci (za měsíc, za půlroku, za rok) v mé lokalitě Praha-Kamýk, po které mi přestane fungovat můj zakoupený modem Compal ?

Ze všech stran dostávám jen obecné informace a nic konkrétního. Zatím jsem vyměnu modemu pozastavil. Nyní mám asi dvě možnosti buď čekat, kdy opravdu mi internet nepůjde nebo opakovaně požádat o výměnu (řešit případné problémy po změně modemu a platit pronájem). Nebo se poohlédnout po jiném poskytovateli připojení.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Compal, STB Kaon KCF B4003
  • Praha
Odesláno

Asi bych si zkusil zpříjemnit víkend či noci čtením třeba odtud a něco se dozvíš.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 1

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague