Odesláno neděle v 17:57 3 dny zdravim, existuje nejaky casovy ramecna na vymenu compalu, jako s temi modemy, kterym minuly rok koncila certifikace, ci co to bylo? poprosim o odpoved predevsim nekoho z vf, pokud mohu. dekuji. - - - - Praha
Odesláno neděle v 19:42 3 dny Ano, u všech Docsis zařízení existuje datum, kdy tomuto modemu vyprší certifikáty jako Cisco modemům. Compaly už by neměly dostat žádný další update FW. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno neděle v 20:25 3 dny UPC u nas zacalo Compaly prodavat/pronajimat nekdy behem roku 2016, takze predpokladam, ze jeste par let vydrzi. Pokud je tedy VF v ramci prechodu na D3.1 nezlikviduje aktivne sam. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno neděle v 20:28 3 dny V 30. 3. 2025 v 21:42, Marek-26 napsal:Ano, u všech Docsis zařízení existuje datum, kdy tomuto modemu vyprší certifikáty jako Cisco modemům. Compaly už by neměly dostat žádný další update FW.dekuji a datum lze nekde najit? - - - - Praha
Odesláno pondělí v 19:13 2 dny V 28. 3. 2025 v 19:51, Sparrow napsal:jj, mě přišla SMS cca před měsícem ve znění :Já s tím problém nemám, pokud mi zůstane stávající cena pronájmu ( mám ho za 50Kč ). A pokud si pro něj přijedou do práce, dovolenou si brát nebudu, už tak budu nasr..., že budu den bez VPN :(PS: a nebo by mohl technik přijet o víkendu, ale to asi nehrozí :(Známé měnili CH7465VF za Vodafone Station před 14 dny a to v sobotu. Super 500 Mb/s - Komfort STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF Teplice
Odesláno pondělí v 19:30 2 dny Ok, tak to je jiná. Jsem nekonfliktní a nemám problém vyhovět jak to jde, ale odcamcať po camcať 😄Ale ono jak čtu tak nebude problém se dohodnout na prázdniny kdy mám dovolenou 😄 Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.