Odesláno 4. dubna4. dub @okrizek "aktualizace" nemá s funkčností Compalu nic společného. A odkoupeným zařízením Vodafone žádný support neposkytuje, je na mě jako na majiteli toho zařízení si zjistit informace. Co hledat? Platnost PKI certifikátů a datum EoL Intel Puma 6 chipsetu. Do konce roku bych nepanikařil, ale těch zařízení bude mít ještě hodně zákazníků a až nastane čas, už nebude možné to všechno stihnout vyměnit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. dubna4. dub @okrizek Oddalovat to nemá cenu, pokud nechcete riskovat, že budete bez Internetu. Přesné datum Vám nikdo nedá, až se to vypne, tak ani nemusí mít kapacity servisáci, pokud to bude každý dělat takto 🤣Znovu bych tady zopakoval, co jsem psal už dávno, pokud se vám nelíbí zvýšení ceny díky pronájmu, tak řešte s VF celkovou cenu za služby, třeba vám dají slevu. Ale optimalizovat tady výměnu modemu kvůli jednotlivcům nikdo nebude, ani zveřejňovat nějaké termíny moc dopředu, velmi pravděpodobně to ani VF ještě neví a čeká se jak se bude dařit ty modemy dostávat pryč ze sítě. Premium - - - -
Odesláno 4. dubna4. dub Mě se ani tak nejednalo o cenu, ale nerad měním něco, co bez problému funguje. Ale asi bohužel mi nic jiného nezbýva ;-)Proto taky držím i stařičky stb KCF-B4003HCO :-DDík za všechny informace. Internet 300 - TV Komfort Modem Compal, STB Kaon KCF B4003 Praha
Odesláno 5. dubna5. dub @okrizek Tomu rozumím, jenže ono to právě bez problémů nefunguje - ono to zpomaluje ostatní zařízení, co s Vámi sdílí médium (resp. brání to plnému přechodu na novější technologii). Premium - - - -
Odesláno 11. dubna11. dub V 31. 3. 2025 v 21:13, Skippi napsal:Známé měnili CH7465VF za Vodafone Station před 14 dny a to v sobotu.Měl jsi pravdu. Jsme dohodnutý dokonce na neděli 12-14h 😀Asi pospíchají i kvůli tomu zvýšení https://www.techforum.cz/topic/63555-zrychleni-internetu-po-kabelovce-2025/#comment-481396 Upraveno 11. dubna11. dub uživatelem Sparrow Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 11. dubna11. dub Takže možná i já se brzy dočkám výměny z Compala na Stejšn? (Pouze Vodafone TV se set top boxem, bez netu) Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 12. dubna12. dub V 4. 4. 2025 v 14:27, okrizek napsal:To ve Vodafone není kompetentní osoba, která by mohla říct, kdy dojde k aktualizaci (za měsíc, za půlroku, za rok) v mé lokalitě Praha-Kamýk, po které mi přestane fungovat můj zakoupený modem Compal ?Ze všech stran dostávám jen obecné informace a nic konkrétního. Zatím jsem vyměnu modemu pozastavil. Nyní mám asi dvě možnosti buď čekat, kdy opravdu mi internet nepůjde nebo opakovaně požádat o výměnu (řešit případné problémy po změně modemu a platit pronájem). Nebo se poohlédnout po jiném poskytovateli připojení.Mozna ve VF nejaka kompetentni osoba, ktera bude vedet, je. Tak tam zavolej/napis. Tady na foru ta osoba fakt neni... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 12. dubna12. dub @Ivo2003 Spíše ne, prioritu budou mít zákazníci s internetem. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 12. dubna12. dub Mě ho mají přijít vyměnit zítra 12-14h . Vysvětlil jsem se slečně, že dovolenou si kvůli tomu brát nebudu a evidentně s tím počítali 😀Doufám, že přijde brzy a to bude klasika mezi dveřmi, protože po 14h musím být zase někde jinde. Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 12. dubna12. dub No, nechal bych si rozhodně zkontrolovat zásuvku a přeměřit OFDM a OFDMA. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.