Odesláno pondělí v 21:16 2 dny Ahoj,celou dobu šlo v pohodě hrát přes data PS Remote Play na moji PS5 doma, ale najednou se to už nechce připojit. Zjistil jsem že se z nějakého důvodu přepnulo NAT 2 na NAT 3 u těch dat, a zřejmě kvůli toho to nejde jak jsem projížděl internet. Samozřejmě jsem doma na routeru dal správné přesměrování portů, ale problém bude v těch datech. Nevíte důvod proč to teď Vodafone změnil bez nějakého infa a jestli je možnost to nějak vrátit jako dříve?děkuji Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava
Odesláno před 22 hodinami22 hod Centrum péče @CorleoneCZ Pěkné dopoledne, v mobilní síti mají zákazníci standardně dynamickou IP adresu a používáme NAT typ 3. Pokud byste pro specifické účely potřeboval NAT typ 2, máte možnost si aktivovat pevnou IP adresu, podrobnosti k tomu najdete https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-v-pocitaci/pevna-ip-adresa/. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.