Sparhawk Odesláno 16. prosince 2017 Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Zdravím, rád bych se zeptal, zdali jste nekdo nemeli problém s internetem na HD-DVR MEDIABOXu. Jde mi o to, že minimálně modemová část boxu se resetuje několikrát za den, tzn vždy v tuto dobu vypadne internet. Již jsem řešil s UPC, kde mi byl vyměněn za druhý kus, ale je to stále stejné. Pokud by měl někdo nějaký nápad, sem s ním Díky Citovat 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. prosince 2017 Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 To bych tipoval není nějaký problém se signálem Zkus se podívat do boxu jaké ukazuje úrovně signálu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 16. prosince 2017 Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Měl a už nemám, přešel jsem na HD Mediabox a samostatný modem/router. Prakticky denně se mi resetoval sám, nefungovaly programy, přestala fungovat jedna ze sítí (2.4 GHz nebo 5GHz). Denně jsem ho musel vypnout/zapnout tlačítkem. Setobox mi několikrát měnili, měřili rozvody v baráku, vyměnili zásuvku atd atd a pořád stejný. Přechodem na HD Mediabox jsem přišel jen o možnost nahrávat více programů v jeden okamžik, to jsem stejně nepoužíval a se službou zpětného zhlédnutí už nenahrávám vůbec. Dokonce mi přijde rychlost připojení přes WiFi modem rychlejší než u cihly (každou hodinu se mi spouští zálohování Time Machine). Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.