Odesláno včera v 12:001 den Minuly rok (24. 7. 2024) jste zmenili platnost predplacene karty/kreditu nove na:(je to schovane az v FAQ) ...Platnost dobitého kreditu je 7 měsíců, pak máte další 3 měsíce možnost dobít si svou kartu a získat propadlý kredit zpět.Pamatujte, že po 10 měsících bez dobití kreditu bude vaše předplacená karta deaktivována a s ní i telefonní číslo.pamatuje si nekdo jak to bylo pred Tim a kolikrat uz to zmenili?Pripada mi, ze se snazite ze zakazniku (predplacenych karet) tahat vice penez/casteji ...? Jsem sam? - - - - Timbuktu
Odesláno včera v 12:051 den To nevím, ale leckdo platí za tarif několik stovek korun měsíčně, tak je problém jednou za až max 10 měsíců nabít min. 200 Kč?K jakému využití slouží taková SIMka? Upraveno včera v 12:051 den uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 12:101 den Centrum péče @Join Pěkný den, změnu jsme oznámili v dubnu 2024, tedy několik měsíců dopředu, abychom dali všem zákazníkům možnost se na ni připravit. Platnost kreditu jsme měnili z 10 měsíců na 7 měsíců (následně máte ještě 3 měsíce na dobití, než by došlo ke zrušení čísla). Šlo o jedinou takovou úpravu za mnoho let... Pro každé telefonní číslo, i když se aktivně nepoužívá, musíme zajistit funkční mobilní síť, systémy nebo třeba příchozí služby. Abychom udrželi potřebnou kvalitu a zároveň byli efektivnější, rozhodli jsme se upravit dobu od posledního dobití, kdy už telefonní číslo považujeme za neaktivní, a to tak, aby se to naprosté většiny našich zákazníků nedotklo. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno včera v 12:291 den Autor 15 minutes ago, Technikus said:To nevím, ale leckdo platí za tarif několik stovek korun měsíčně, tak je problém jednou za až max 10 měsíců nabít min. 200 Kč?K jakému využití slouží taková SIMka?To jsem delal doposud :) Jednou za 11-12 mesicu jsem dobil (ten samy mesci kazdy rok),ale ted clovek musi dobijet uz za 7 mesicu ....(protoze po 7mi mesicich nove propada kredit) ..... a po 10ti i cislo ...Dneska neni problem si koupit SIMku, ktera se v Dual SIM pouziva jako datova a druha pro SMS nebo volani a nebo oboji.K tomu nekteri zamestavatele davaji i firemni SIM/telefony a uz jsou tady dva pristroje atd, atd.Vase telefonni cislo ma jen rodina, dalsi cislo mate treba pro bankovni a statni instituce a pokud jste ve skolnim veku tak treba cislo pro kamaradky a uz jsou tady tri :)potom treba LTE hodinky (protoze na tech muzte na dlouhe hovory zapomenout) a chcete aby se Vam na ne dovolaly jen "dulezite hovory" (kdyz sebou zadne jine mobilni zarizeni nemate) si poridite take jine a uz jste na ctyrech, a jeste treba jedna do auta a je tady pet :) Upraveno včera v 12:351 den uživatelem Join - - - - Timbuktu
Odesláno včera v 12:321 den Pokud se to číslo používá, je pak předpoklad častějšího nabíjení. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 12:391 den Autor Takze jestli to chapu,telefonni cisla pro vetsinou "prijem hovoru a SMS" nejsou v jejich siti zadana?Prijimani hovoru a SMS znamena ze cislo se nepouziva?Je to nekde v T&C cerne na bilem? Upraveno včera v 12:411 den uživatelem Join - - - - Timbuktu
Odesláno včera v 12:501 den Aby bylo číslo aktivní, je nutno i z něj provádět placené služby a tím i jednou za nějaké období dobíjet - volat, posílat SMS, datovat, atd využívat další služby. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 13:091 den Autor 35 minutes ago, Ondra - Vodafone said:@Join Pěkný den, změnu jsme oznámili v dubnu 2024, tedy několik měsíců dopředu, abychom dali všem zákazníkům možnost se na ni připravit. Platnost kreditu jsme měnili z 10 měsíců na 7 měsíců (následně máte ještě 3 měsíce na dobití, než by došlo ke zrušení čísla). Šlo o jedinou takovou úpravu za mnoho let...Pro každé telefonní číslo, i když se aktivně nepoužívá, musíme zajistit funkční mobilní síť, systémy nebo třeba příchozí služby. Abychom udrželi potřebnou kvalitu a zároveň byli efektivnější, rozhodli jsme se upravit dobu od posledního dobití, kdy už telefonní číslo považujeme za neaktivní, a to tak, aby se to naprosté většiny našich zákazníků nedotklo. @Ondra - Vodafone Vam taky pekny den.To ze jste zmenu avizovali v predstihu jsem nezminil ....ale dekuji za upresneni ;)Ty +3 mesice uz nemuzu telefonovat, protoze mi propadl kredit, je to tak?Hovory a SMS stale muzu prijimat? (Takze to chapu dobre, ze zakazniky nutite dobit kredit, pokud budou chtit vyuzit volani, SMS/data (po 7 mesicich) a 3 mesice bodou zhorsovat kvalitu vasi site?)Takze mnoho let bylo v poradku, kdyz uzivatel dobil 200 za 12 mesicu ale v zajmu zkvalitnovani sluzeb jste to zmenili,(jak presne to zkvalitnuje sluzby a komu?)protoze chcete udrzet "potrebnou kvalitu" a byt nove od 2024/7/24 "efektivnejsi" a pred timto datem jste nebylia nebo jde o to, zdimat ze zakazniku casteji penize?(Uz to vidim na tom meetingu, ten co s tim prisel dostal pridano a povysil ;)Co presne je ta "potrebna kvalita" a kde k tomu najdou vice informaci - technickych, to mne zajima ;)Ja si "byt efektivnejsi" predstavuji jinak, muzte mi to po lopate vysvetlit, co "presne" znamena byt evektivnejsi ve smyslu telefonnich sluzeb a dobijeni predplacne karty casteji (o 3 mesice a tim padem drazzsi pro mne jako uzivatele)?Kde presne to mate v T&C definovano "ktere cislo" povazujete za "neaktivni"?Predem diky.19 minutes ago, Technikus said:Aby bylo číslo aktivní, je nutno i z něj provádět placené služby a tím i jednou za nějaké období dobíjet - volat, posílat SMS, datovat, atd využívat další služby.Tuhle informaci nemuzu nikde najit,kde presne je to definovano v T&Cs?Takze mit telefonni cislo pro prijem hovoru a SMS je nepripustne, nezadouci a nebo neprinasejici $?Predem dekuji.41 minutes ago, Technikus said:Pokud se to číslo používá, je pak předpoklad častějšího nabíjení.Cislo / SIM se u Oskara muze pouzivat jen pro volani, SMS a datovani a nikoliv pro prijimani SMS a hovoru a ne jinak? - - - - Timbuktu
Odesláno včera v 14:091 den Obávám se, že zmíněný Oskar neexistuje.Doporučuji se podívat sem, kde se to v aktuální době ohlášení změny probíralo.Oficiálně tady Upraveno včera v 14:101 den uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 15:081 den Autor A Mattoni? Ten uz take neni? ;)Vas prispevek z roku 2024/05 obsahuje informace o tom, ze ma Oskar v zameru zmenit podminkyhttps://www.techforum.cz/topic/62690-upravujeme-podm%C3%ADnky-p%C5%99edplacen%C3%BDch-vodafone-karet/ale bohuzel jsem v nem nenasel zadnou odpoved na mnou polozene otazky vyse @Technikus ani @Ondra - Vodafone :(Link na oficialni vyjadreni nebylo treba, ale dekuji, mam ho take v Mojem uctu ....Chapu ze nemuzu ocekavat od @Ondra - Vodafone nejakou kritiku na to s cim prisli"koho chleba jis, toho pisen zpivej" a je videt jak pekne .... ale to co napsal bych ocekaval od TOBiho ...Muzete mi prosim vas odpovedet na otazky, ktere jsem vam polozil v prispevku?https://www.techforum.cz/topic/63531-platnost-predplacene-kartykreditu/#findComment-481042 - - - - Timbuktu
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.