Odesláno včera v 15:181 den Obávám se, že vystrkovat růžky sice tady můžeš, bo jsi na foru, ale nic nezměníš.Ale máš dveře otevřené, lze jednoduše tel. číslo přenést během několika dnů jinam a tam může být platnost kreditu mírně delší (1 rok). Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 15:271 den Autor Vidite, nekdo vam polozi otazky, ktere se vam nelibi a misto aby jste mi na ne odpovedel(kde jsou ty podminky o kterych s @Ondra - Vodafone pisete)?take se snazite zmenit tema .... prosim Vas odpovezte mi na me otazky,ktere jsem vam polozil v tomhle prispevku:https://www.techforum.cz/topic/63531-platnost-predplacene-kartykreditu/#findComment-481042Ja samozrejmne nic nezmenim, ale lide umi cist a nekteri i premysleji .. (bez toho aby nasledovali ostatni jestli si rozumime ;) - - - - Timbuktu
Odesláno včera v 15:351 den Vypadá to, že jste se zasekl na jednom místě a přes to ne a ne se dostat dál.Přitom několik odpovědí se lze dozvědět na odkazu, kde se to řešilo v aktuální době.Třeba tady je jedna z dalších odpovědí na Vaši otázku. Doporučuji tak pročíst celé to vlákno, abyste byl v obraze. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 16:501 den Autor Vidite, cilene se snazite zase odvest konverzaci na me otazky .. :(a nejlepsi je oznacit mne (snazite se mne tady sikanovat?)ze jsem se nedostal dal!Zase jste mi poslal link na odpoved @Ondra - Vodafone , ktera je na chlup podobna te(ve vlakne, na ktere uz tady od vas byl link)na prvni stance tohoto vlakna od @Ondra - Vodafone a neobsahuje odpoved na me otazky,ktere jsem vam polozil a nechcete mi na ne odpovedet .......Zeptam se tedy jeste jednou:1)Ty +3 mesice uz nemuzu telefonovat, protoze mi propadl kredit, je to tak?2)Hovory a SMS stale muzu prijimat po 7 mesicich od posledniho dobiti?3)Takze to chapu dobre, ze zakazniky nutite dobit kredit,pokud budou chtit vyuzit volani, SMS/data (po 7 mesicich) a 3 mesice bodou zhorsovat kvalitu vasi site?4)Mnoho let bylo v poradku, kdyz uzivatel dobil 200 za 12 mesicu,ale v zajmu zkvalitnovani sluzeb jste to zmenili,(jak presne to zkvalitnuje sluzby a komu?)protoze chcete udrzet "potrebnou kvalitu" a byt nove od 2024/7/24 "efektivnejsi"a pred timto datem jste nebyli a nebo jde o to, zdimat ze zakazniku casteji penize?5)Co presne je ta "potrebna kvalita" a kde k tomu najdu vice informaci - technickych, to mne zajima ;)6)Ja si "byt efektivnejsi" predstavuji jinak, muzete mi to po lopate vysvetlit,co "presne" znamena byt efektivnejsi ve smyslu telefonnich sluzeba dobijeni predplacne karty casteji (o 3 mesice a tim padem drazsi pro mne jako uzivatele)?7)Kde presne to mate v T&C definovano "ktere cislo" povazujete za "neaktivni"?8)Cislo / SIM se u Oskara muze pouzivat jen pro volani, SMS a datovani a ne jinaka nikoliv pro prijimani SMS a hovoru ?Predem dekuji. Upraveno včera v 16:541 den uživatelem Join - - - - Timbuktu
Odesláno včera v 17:041 den https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/2/1418/vseobecne_podminky_prepaid.pdf@Join zde máte všeobecné podmínky k předplaceným kartámnavíc zde Vám nikdo oficiální info nedá, musíte napsat přímo na Vodafone, toto je diskuzní forum pro zákazníky, ne oficiální komunikační kanál pro zákazníky s Vodafonem Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 17:381 den Autor Dikes,ale @Technikus a @Ondra - Vodafone odepsali na moje otazky ... protoze .... maji informace (a @Ondra - Vodafone je zamestanancem Oskara),aspon podle informaci tady https://www.techforum.cz/staff/TechForum je zastreseno touto firmou, maji na neho odkaz, takze do nejake miro i zodopednost poskytovat "pravdive" informace a nebo se mylim?Tyhle body ze vseobecnych podminek mi pripadaji "relevantni" v teto diskuzi:1.6 Smlouvu lze ukončit za podmínek uvedených ve Všeobecných podmínkách. Smlouva skončí také v případě marného uplynutí lhůty pro aktivaci SIM karty nebo uplynutím 13 měsíců od posledního dobití kreditu, popř. aktivace SIM karty (pokud si po aktivaci SIM karty nedobijete). Pokud dojde k poslednímu dobití, popř. aktivaci SIM karty po 24. 7. 2024, skončí smlouva uplynutím 10 měsíců od takového dobití, popř. aktivace.2.1 Od 24. 7. 2024 je platnost kreditu 7 měsíců od posledního dobití. Jinak kredit po uplynutí této lhůty propadá. Jestliže si jej však do 3 měsíců od propadnutí znovu dobijete, původní nevyužitý kredit vám obnovíme a přičteme ho k dobité částce.3.3 Můžeme vám omezit poskytování předplacených služeb, případně neposkytnout některou ze služeb, pokud nebudou splněny podmínky pro jejich užívání. Takovou podmínkou je například zůstatek kreditu na SIM kartě v určité výši, dostatečná výše kreditu postačující k uhrazení objednané služby, dobití kreditu ve lhůtě stanovené v našich marketingových materiálech nebo v podmínkách služeb, neexistence dluhu po splatnosti při přechodu z tarifu na předplacené služby. O omezení služeb vás samozřejmě budeme vždy informovat. Poskytování služeb vám obnovíme, jakmile odpadne důvod omezení.ale nikde jsem tam nenasel odpoved na vyse polozene otazky, kde @Ondra - Vodafone argumentoval5 hours ago, Ondra - Vodafone said:@Join Pěkný den, změnu jsme oznámili v dubnu 2024, tedy několik měsíců dopředu, abychom dali všem zákazníkům možnost se na ni připravit. Platnost kreditu jsme měnili z 10 měsíců na 7 měsíců (následně máte ještě 3 měsíce na dobití, než by došlo ke zrušení čísla). Šlo o jedinou takovou úpravu za mnoho let...Pro každé telefonní číslo, i když se aktivně nepoužívá, musíme zajistit funkční mobilní síť, systémy nebo třeba příchozí služby. Abychom udrželi potřebnou kvalitu a zároveň byli efektivnější, rozhodli jsme se upravit dobu od posledního dobití, kdy už telefonní číslo považujeme za neaktivní, a to tak, aby se to naprosté většiny našich zákazníků nedotklo. a nebo ve vlaknu z minuleho rokuhttps://www.techforum.cz/topic/62690-upravujeme-podm%C3%ADnky-p%C5%99edplacen%C3%BDch-vodafone-karet/#findComment-470653A pokud @Ondra - Vodafone nevi jak opovedet, nemuze se zeptat sve nadrizene/ho a nestydet se? - - - - Timbuktu
Odesláno včera v 17:461 den tím čím argumentuje @Ondra - Vodafone je zde https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/3/2551/pdf_kpp.pdf Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 18:121 den Autor Kde presne v tom dokumentu vidite odpovedi na me otazky 1-8polozene v tomto prispevku mi vysvetlite? ;)1 hour ago, Join said:1)Ty +3 mesice uz nemuzu telefonovat, protoze mi propadl kredit, je to tak?2)Hovory a SMS stale muzu prijimat po 7 mesicich od posledniho dobiti?3)Takze to chapu dobre, ze zakazniky nutite dobit kredit,pokud budou chtit vyuzit volani, SMS/data (po 7 mesicich) a 3 mesice bodou zhorsovat kvalitu vasi site?4)Mnoho let bylo v poradku, kdyz uzivatel dobil 200 za 12 mesicu,ale v zajmu zkvalitnovani sluzeb jste to zmenili,(jak presne to zkvalitnuje sluzby a komu?)protoze chcete udrzet "potrebnou kvalitu" a byt nove od 2024/7/24 "efektivnejsi"a pred timto datem jste nebyli a nebo jde o to, zdimat ze zakazniku casteji penize?5)Co presne je ta "potrebna kvalita" a kde k tomu najdu vice informaci - technickych, to mne zajima ;)6)Ja si "byt efektivnejsi" predstavuji jinak, muzete mi to po lopate vysvetlit,co "presne" znamena byt efektivnejsi ve smyslu telefonnich sluzeba dobijeni predplacne karty casteji (o 3 mesice a tim padem drazsi pro mne jako uzivatele)?7)Kde presne to mate v T&C definovano "ktere cislo" povazujete za "neaktivni"?8)Cislo / SIM se u Oskara muze pouzivat jen pro volani, SMS a datovani a ne jinaka nikoliv pro prijimani SMS a hovoru ?Predem dekuji. - - - - Timbuktu
Odesláno včera v 18:571 den Já se omlouvám ale já tam jasně ty odpovědi vidím. Já nevím co více dodat. Pokud nesouhlasíte s novými podmínkami můžete odejít k jinému poskytovateli Vodafone změním podminky jelikož na to má nárok a dal to dostatečně dopředu vědět.Tím bych toto téma uzavřel. A Oskar již neexistuje Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 19:221 den Autor Ja tam ty odpovedi nevidim,pomuzete mi prosim vas?Staci 1 az 8, predem mockrat dekuji :)Ja jsem nikde nepsal ze s uvedenymi podminkami nesouhlasima pokud ano, muzete mi ukazat kde presne jsem to zminil? (A nebo se taky snazite zmenit kde debate smerujea neodpovedet na ty otazky?)Tema uzavre prece OP, tim ze ho oznaci za zodpovezene,(a nebo existuji jine podminky a otazky, ktere se lidemnelibi nejsou povoleny?)a na otazky 1- 8 nikdo jeste neodpovedel :)Tak prosim vas, pomuzete mi a zodpovite mi na ty otazky?(Vite, mozna bude lepsi, kdyby je zodpovedel nekdo ze "Staff",leda ze mate inside info ;) - - - - Timbuktu
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.