Odesláno včera v 13:261 den Hledam aktualni pocty uzivatelu v sitich tech ceskych trech MNOs(i s cisly MVNO's), ale nic ...krome Paegasuhttps://mobilenet.cz/clanky/ceskemu-t-mobilu-poklesl-celkovy-pocet-zakazniku-neni-to-ale-duvod-k-obavam-52096je to cislo i s virtualy a nebo Ti se nezapocitavaji? - - - - Timbuktu
Odesláno včera v 15:011 den Tu jsou nějaká čísla, jak moc aktuální, netuším. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 15:371 den @Join A nechceš si najít jinou zábavu, než si tu z nás dělat informační kancelář? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno včera v 15:441 den Autor Prominte, neuvedomil jsem si ze je to technicke forum pro zakazniky .....a je jen omezeno na otazky, ktere se vam libi a daji se jednoduse odpovedeta ty na ktere je treba hledat odpoved sem nepatri .... - - - - Timbuktu
Odesláno včera v 16:061 den Pardon, že každý člověk na fóru není vstřícný a úslužný. Ale chápete, že se neptáte na běžné otázky? Dokonce na některé z nich ani přeci nemůžete očekávat vážnou odpověď. Navíc používáte jména společností, které již neexistují. Takže odpověď na tuto vaši otázku je 0A proč se tady ptáte na to, co řekl někdo z T-Mobile o jejich síti? 🤦 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno včera v 16:081 den Autor Ale treba tady pisou uplne neco jineho ....26 minutes ago, Marek-26 said:@Join A nechceš si najít jinou zábavu, než si tu z nás dělat informační kancelář?https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-stazeni/ochrana-soukromi/doplnujici-informace-konkretni-sluzby-a-produkty/Techforum – informace o specifickém zpracování osobních údajů v rámci diskuzního fóra pro fanoušky služeb společnosti Vodafone.Kde si muzu stezovat na Vas pristup? Jako "Administrator" tohoto portalu bych od vas ocekaval profesionalnejsi odpoved ....2 minutes ago, Marek-26 said:Pardon, že každý člověk na fóru není vstřícný a úslužný. Ale chápete, že se neptáte na běžné otázky? Dokonce na některé z nich ani přeci nemůžete očekávat vážnou odpověď. Navíc používáte jména společností, které již neexistují. Takže odpověď na tuto vaši otázku je 0A proč se tady ptáte na to, co řekl někdo z T-Mobile o jejich síti?🤦Vy v roli "Administratora" by jste pokud snad nemate co prispet (Informacne) mohl zdrzet poznamek "A nechceš si najít jinou zábavu, než si tu z nás dělat informační kancelář?"kterou se mi nelibi a chtel bych si na Vas pristup stezovat.(Poradite, kde a jak si na vas muzu stezovat?)Ja pisu o tom co jste odepsal na muj prispevek a kdyz se podivate na prispevek @Technikus ktery obsahuje zajimave cisla a odkaz na 2xx stankovy dokument CTU (presne to co jsem chtel zjistit),nepripada vam vase odpoved mimo misu?Michate tady vice prispevku dohromady, pokud se vam nejaky nelibi a nebo porusije podminky,prosim napiste (verejne) proc a ktery, ale ja pisu o tom co jste mi odepsal na tento prispevek. Upraveno včera v 16:111 den uživatelem Join - - - - Timbuktu
Odesláno včera v 16:211 den U Vodafone. Nejlépe přes formulář https://tam.je/forum či jinými kanály Kontaktujte nás online - Vodafone.czDoporučuji využít klasické kanály namísto sociálních médií. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno včera v 17:091 den Autor Neni to nahodou tady:Reklamace - Vodafone.czSlužby a Vyúčtování Reklamaci nebo stížnost se pokusíme vyřídit k oboustranné spokojenosti, ať už se stalo cokoliv.OsobníJa jsem psal ze si chci stezovat na vas pristup a vase dva linky jsou na:Zeptejte se násPotřebujete s něčím poradit?A vubec nidke tam neni moznost si stezovat ......Tady asi nepomuze nic jineho nez email primo na CEO,kdo to ted je, mi poradite? - - - - Timbuktu
Odesláno včera v 17:281 den S jistotou bych to zkusil osobně na centrále, v Praze na Stodůlkách. Zrovna byla dokončena rekonstrukce recepce, pobočky a výměna loga na budově, tak aspoň nám podáš info, co a jak. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 17:461 den Autor Dekuji za infoadresa firmy samozrejmne na webu je ... (ale email na CEO urcite bude to spravne reseni)jeste najit to jmeno a jaky je e-mail ...mate jmeno.prijmeni@vodafone.cz a nebo vodafone.com?Vite co je zajime @Technikus ze v nektery prispevcich mi tykate a v nekterych mi vykate,se nejak zmenila konvence?Pro rok 2024 na webu CTU "Vyrocni zprava Ceskeho telekomunikacniho uradu" jeste nenihttps://ctu.gov.cz/vyrocni-zpravypodle vseho to vypada az po zasedani 16. dubna 2025 :)Pan EBERT se pochlubil svojim (sponozrovanym?) "Omega" naramkem(ostatni mneli takt..).stranka 10....který zobrazuje dostupné pevnépřipojení i výsledky uživatelských měření rychlostí internetunástrojem NetTest, a modul „Rozvojová kritéria“, kterýukazuje, jak jednotliví operátoři (držitelé přídělů rádiovýchkmitočtů) plní závazky z aukcí z let 2017 a 2020, k pokrytísignálem mobilních služeb. Hledam modul "Rozvojová kritéria" ale on neni k nalezezni ....to by mne hodne zajimalo ....Na základě delegační smlouvy jsme připravili návrh dotačnívýzvy „Technické prostředky pro 5G v železničních vozech“,jejímž cílem je napomoci zlepšení dostupnosti a kvalitymobilních služeb i uvnitř vlakových vozů.Zlepsili kvalitu mobilnich sluzeb ve vlacich? ;)Vydaje byly vetsi nez prijmy ....732mil na zajisteni chodu uradu ;)Plany na 2024- realizace dotační výzvy natechnická řešení pro zlepšenídostupnosti mobilního signáluv železničních vozech (opakovačea pasivní stěny), spolupráci s MPO při realizacidotačních výzev pro dokrytí územívysokorychlostními sítěmi, včetně5G sítí v rurálních oblastech,a zlepšení kvality 5G na železničníchkoridorech, zlepšení kvality pokrytí 5G naželezničních koridorech a dokrýváníbílých míst prostřednictvím podmíneknových přídělů kmitočtů v pásmech900/1800 MHz, rozhodnutí o obnově přídělůrádiových kmitočtů v pásmech900 a 1800 MHz na základě závěrůpřezkumu provedeného v roce 2023, legislativní ukotvení opatřeník zamezení podvodného spoofingu,V roce 2023 byli v ceske rep.- 3 MNO (zadna velka zmena od roku 199x)- 8 MVNE- 107 MVNO- 7 Brand resellersKdo se v takovem poctu nabidek ma rozhodnout? ;)Kde jsou ty casy SPT Telekomu ...Uz je to jako kdyz mne zena poslala koupitpraci prasek a bylo jich tam tolik ze clovek nevedelktery vzit, protoze to male pismo bylo zamerne male na kazdem ...15,x mil SIM karetAsi pockam na novou ..... ale jsou tam zajimave veci,ty urcite v "Blesku" nedavaji ;) - - - - Timbuktu
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.