Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

posledních asi 14 dní se každé ráno po zapnutí settopboxu neobjeví logo Vodafone, pouze je slyšet zvuk vysílaného programu, obrazovka zůstane černá. Stačí přepnout na jiný kanál a pak už je vidět normálně i obraz. Po vypnutí settopboxu ovladačem a jeho následném zapnutí už se normálně logo objeví a naskočí normálně obraz i zvuk aktuálního programu.

Myslím, že daná chyba se objevuje při resrtartu boxu (což se děje každé ráno automaticky).

Děje se toto i někomu jinému nebo je chyba jen u mě?

Nejedná se o kritickou chybu, čekal jsem, že chyba vznikla aktualizací softwaru a že bude odstraněná následující aktualizací. Prosím o infromaci, jestli je to tak nebo je chyba jen v mém boxu?

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Kladno
Odesláno
  • Centrum péče

@Jirka1P Pěkný den, zkoušel jste provést obnovu továrního nastavení? Info je na https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/vodafonetv-nefunkcni/ (bod 7).

• V menu základního nebo prémiového set-top boxu (tlačítko s ikonou domečku na dálkovém ovládání) najděte Nastavení (ozubené kolečko v levé části obrazovky) - Nastavení zařízení - Resetovat.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odesláno
  • Autor

Děkuji za odpověď. Jelikož se jedná jen o menší problém a box jinak funguje správně, nechce se mi zkoušet obnovu továrního nastavení. Jen mě zajímalo, jestli mám takový problém jen já.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Kladno
Odesláno

Občas se nám to v DVB-C stává, ale stávalo se to i dříve. Po spuštění boxu nebo po přepnutí kanálu se objeví černá obrazovka a jen zvuk. Řešíme to přepnutím na ČT1 a zpátky, pokud to nezabere tak vypnutím a zapnutím set top boxu.

Upraveno uživatelem Michal Kourek

• Basic
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Praha Zlín
Odesláno

Oba máte Premium box (dle profilu)? Je to někdy, nebo to má nějakého společného jmenovatele?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

To má máma taky. Tedy jen po zapnutí je černo a ticho. Tak se naučila to vytáhnou ze zásuvky zase vrátit a pak to jede. Společného jmenovatele to nemá, stává se to nepravidelně.

Vodafone tv premium box a černý Compal

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno
  • Autor
před 16 hodinami, Marek-26 napsal:

Oba máte Premium box (dle profilu)? Je to někdy, nebo to má nějakého společného jmenovatele?

Ano, Premimum box a vypozoroval jsem, že to dělá při prvním zapnutí boxu každý den, i když ne úplně každý den. Jednou večer jsem box restartoval a po tom restartu to udělalo také.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Kladno
Odesláno

To mně se VTV 3 box občas, tak jednou, možná 2x za měsíc, ale to je jen hodně hrubý odhad, zasekne. Prostě ho večer vypnu a druhý den ráno už nezapnu. Červená dioda svítí a box nereaguje ani na spárovaný univerzální ovladač, ani na originální Vodafone ovadač, nereaguje ani na hardwarové tlačítko ze strany přímo na boxu. Tvrdošijně si svítí tu svou červenou barvu a chrní. Takže se musí na chvíli odpojit od elektriky a pak už se normálně rozjede. Neřeším to. V ten moment si zanadávám, co je to za krám, a dál se už nerozčiluju. nemá to cenu. Stejně to tím nespravím 🙂

• Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague