Odesláno středa v 08:43 3 dny Dobrý den,posledních asi 14 dní se každé ráno po zapnutí settopboxu neobjeví logo Vodafone, pouze je slyšet zvuk vysílaného programu, obrazovka zůstane černá. Stačí přepnout na jiný kanál a pak už je vidět normálně i obraz. Po vypnutí settopboxu ovladačem a jeho následném zapnutí už se normálně logo objeví a naskočí normálně obraz i zvuk aktuálního programu.Myslím, že daná chyba se objevuje při resrtartu boxu (což se děje každé ráno automaticky). Děje se toto i někomu jinému nebo je chyba jen u mě?Nejedná se o kritickou chybu, čekal jsem, že chyba vznikla aktualizací softwaru a že bude odstraněná následující aktualizací. Prosím o infromaci, jestli je to tak nebo je chyba jen v mém boxu? Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Kladno
Odesláno středa v 08:58 3 dny Co něco z tohoto?https://tam.je/aktualizace-vtv Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno středa v 09:16 3 dny Centrum péče @Jirka1P Pěkný den, zkoušel jste provést obnovu továrního nastavení? Info je na https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/vodafonetv-nefunkcni/ (bod 7).V menu základního nebo prémiového set-top boxu (tlačítko s ikonou domečku na dálkovém ovládání) najděte Nastavení (ozubené kolečko v levé části obrazovky) - Nastavení zařízení - Resetovat. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno čtvrtek v 05:54 3 dny Autor Děkuji za odpověď. Jelikož se jedná jen o menší problém a box jinak funguje správně, nechce se mi zkoušet obnovu továrního nastavení. Jen mě zajímalo, jestli mám takový problém jen já. Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Kladno
Odesláno čtvrtek v 16:42 2 dny Občas se nám to v DVB-C stává, ale stávalo se to i dříve. Po spuštění boxu nebo po přepnutí kanálu se objeví černá obrazovka a jen zvuk. Řešíme to přepnutím na ČT1 a zpátky, pokud to nezabere tak vypnutím a zapnutím set top boxu. Upraveno čtvrtek v 16:43 2 dny uživatelem Michal Kourek Basic - ALLinONE, 18+ Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno čtvrtek v 17:07 2 dny Oba máte Premium box (dle profilu)? Je to někdy, nebo to má nějakého společného jmenovatele? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno čtvrtek v 17:22 2 dny To má máma taky. Tedy jen po zapnutí je černo a ticho. Tak se naučila to vytáhnou ze zásuvky zase vrátit a pak to jede. Společného jmenovatele to nemá, stává se to nepravidelně.Vodafone tv premium box a černý Compal Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pátek v 10:03 1 den Autor před 16 hodinami, Marek-26 napsal:Oba máte Premium box (dle profilu)? Je to někdy, nebo to má nějakého společného jmenovatele?Ano, Premimum box a vypozoroval jsem, že to dělá při prvním zapnutí boxu každý den, i když ne úplně každý den. Jednou večer jsem box restartoval a po tom restartu to udělalo také. Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Kladno
Odesláno pátek v 11:15 1 den To mně se VTV 3 box občas, tak jednou, možná 2x za měsíc, ale to je jen hodně hrubý odhad, zasekne. Prostě ho večer vypnu a druhý den ráno už nezapnu. Červená dioda svítí a box nereaguje ani na spárovaný univerzální ovladač, ani na originální Vodafone ovadač, nereaguje ani na hardwarové tlačítko ze strany přímo na boxu. Tvrdošijně si svítí tu svou červenou barvu a chrní. Takže se musí na chvíli odpojit od elektriky a pak už se normálně rozjede. Neřeším to. V ten moment si zanadávám, co je to za krám, a dál se už nerozčiluju. nemá to cenu. Stejně to tím nespravím 🙂 Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.