Odesláno středa v 18:41 2 dny Když to tady tak čtu, tak nemám pocit, že komparační příspěvky o konkurenčních službách jsou nějaký významný problém 😂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno středa v 19:33 2 dny jestli je tu živo, tak je to snad dobře 😮 nedávno se tu rozjížděly konspirační teorie, jak je tu mrtvo, ale každoroční temnej březen pominul a už je zase živo 🙂 ale ještě přijdou další propady, to neni nic neobvyklýho, holt někdy to tu žije víc a někdy míň 😮v komparačních srovnáních by měl vodafone vycházet nejlíp, jestli je teda nejlepší 🤔 otázka je, jestli některý nejmenovaný služby nepřipomínají spíš generátor náhodnejch chyb, jestli internet s minimálním uploadem dokáže obstát před konkurencí s plnou rychlostí nebo jestli nějakej chatbot s umělou inteligencí neni tak trochu na zabití 🤔a co se týká některejch uživatelů, který po čase pustili z blázince, tak to tady přece musej pořádně oslavit 😮 až začnou bejt hnusný nebo opravdu hodně otravný, tak zase pudou, odkud přišli 🤔 aspoň že pokládaj trochu jiný otázky než dřív 🤭 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno středa v 20:27 2 dny Ohledně toho chatbotu:Když jsem slyšel rady Ondry typu " Zavolej a řekni Tobymu ..... " Tak jsem se mírně osypal. Volám na info linku v průměru 1x / rok. Ale po zkušenosti s IA u Alzy, kdy jsem jim jen chtěl oznámit, že se jim někdo vloupal do Alzaboxu . Debata s "IA" začala : " Potřebuji nutně mluvit s operátorem " " Čeho se váš dotaz týká ? " " Vykradený AlzaBox" "Takže nedodané zásilky ?" " Ne, jde o jiný box. " .............. po cca 20 minutách ..... " Tohle asi sám nezvládnu, přepojím vás na operátora " Tuuuuuut Jsem hodně trpělivej, někdy i flegmatik (záleží na počtu promile :D ) Ale jsou určité hranice. Je mi 50 a něco už jsem naprogramoval, a začíná mne štvát jak se kde jakej lepší algoritmus vydávat za něco řízené IA . Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno středa v 20:32 2 dny Tyhle AI konverzanti jsou horší než dříve používané IVR. Tam si alespoň stačilo zapamatovat sekvenci co zmáčknout. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno středa v 20:51 1 den když sem volal, že to neotevře dvířka u z-boxu, taky tam byl nejdřív nějakej křemíkovej chytrolín, ale ten mě hned na první pokus přepojil na živýho týpka, takže to šlo hladce 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 06:581 den před 11 hodinami, Slamb napsal:jestli je tu živo, tak je to snad dobře 😮 nedávno se tu rozjížděly konspirační teorie, jak je tu mrtvoJe to tak, poslední dny je tu nějak živo a s některými účastníky až moc. Každopádně ožila různá témata, už se lidé s novou podobou fóra sžili a řeší kdeco. 👍 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 08:011 den Autor No právě mi přišlo divné, že téma spojené s T-mobile zmizelo, ale veřejně demonstrované šílenství zřejmě problém není 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno včera v 09:521 den před 12 hodinami, Slamb napsal:když sem volal, že to neotevře dvířka u z-boxu, taky tam byl nejdřív nějakej křemíkovej chytrolín, ale ten mě hned na první pokus přepojil na živýho týpka, takže to šlo hladce 🤔Volání na poruchovou linku ČEZ je také zajímavé. AI asistent sice přepnul na operátora ihned, ale samotné hlášení rozkopnutého rozváděče bylo zdlouhavé. Požadavek na tom na jaké ulici se nachází a kde přesně je. Vše toto by přece ihned měli znát po zadání jeho čísla. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno včera v 10:031 den 1 hour ago, CableG said:No právě mi přišlo divné, že téma spojené s T-mobile zmizelo, ale veřejně demonstrované šílenství zřejmě problém není 🙂Také jsem si říkal něco podobného - zajímavé (i když samozřejmě lehce OT) téma o širším telekomunikačním trhu tu je smazáno a místo toho se tu objeví (a zůstanou) tyhle příspěvky.Je to samozřejmě věcí adminů, ale nebylo by možná naškodu, pokud opět chtějí zabránit OT diskuzím, tak úplně zrušit OT část fóra a ponechat zde jen věci striktně týkající se VF a jeho služeb. Ale musí si sami položit otázku, jaký obsah (a z toho plynoucí osazenstvo) zde chtějí či nikoliv, dovolit OT, krom diskusi o širším telekomunikačním trhu (v době, kdy nabídka Vodafone špíše zaostává), působí úsměvně a rozhodně si tím žádné nové zákazníky VF nenajde, ani staré neudrží.Ale ono je to vlastně jedno, míst na diskusi je hodně - zde bylo příjemné, že je to komorné a (dříve, až na některé nejmenované výjimky) celkem slušné.Jinak s AI chatboty - často fungují různé způsoby podle toho, jak je ten model natrénovaný, nebo alespoň jak je udělaný prompt. U některých pomůže mluvit cizím jazykem (nebo huhlat), jiné zmatou úplně OT témata (zeptejte se třeba na geopolitickou situaci), jiné je potřeba zmást nějakým zdánlivě komplikovaným dotazem na relevantní téma. Upraveno včera v 10:171 den uživatelem r2d2 Premium - - - -
Odesláno včera v 11:151 den Já například podezírám uživatele @Join , že není živá lidská bytost, ale že je to nějaká forma AI, protože jinak si to neumím moc vysvětlit. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.