Odesláno včera v 11:211 den To jo, příspěvková smršť jako tornádo. 🤣 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 11:471 den Autor před 30 minutami, Komár napsal:Já například podezírám uživatele @Join , že není živá lidská bytost, ale že je to nějaká forma AI, protože jinak si to neumím moc vysvětlit.A možná. I - tam bych se hádal.před 1 hodinou, r2d2 napsal:Je to samozřejmě věcí adminů, ale nebylo by možná naškodu, pokud opět chtějí zabránit OT diskuzím, tak úplně zrušit OT část fóra a ponechat zde jen věci striktně týkající se VF a jeho služeb. Ale musí si sami položit otázku, jaký obsah (a z toho plynoucí osazenstvo) zde chtějí či nikoliv, dovolit OT, krom diskusi o širším telekomunikačním trhu (v době, kdy nabídka Vodafone špíše zaostává), působí úsměvně a rozhodně si tím žádné nové zákazníky VF nenajde, ani staré neudrží.No já nevím nevím, ale kdybych provozoval nějakou službu, tak mít zadarmo zpětnou vazbu a informace o tom, co se líbí / nelíbí jinde, je přece super. Že to někdy není příjemný číst? No ono to taky občas není příjemný používat, takže je to fér 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno včera v 12:331 den @Komár Nemyslím si, většina LLM je velmi slušných 🤣@CableG Souhlasím. Informace o tom, co se lidem nelibí na vlastním produktu a naopak líbí na cizím produktu jsou klíčové pro jakýkoliv rozvoj produktu - většina globálních společností řeší spíše opačný problém - jak tyto informace dostat ze sociálních sítí a jinde. Nějaké osobní útoky, trolling a bashing sem rozhodně nepatří, ani výkřiky o tom jak je vše na .... - ale slušná diskuse na téma konkurence zavádí X a přijde / nepřijde mi to zajímavé mi nepříjde závadná. Ale je to věc adminů. Lidi se ty informace vždy doví i jinde, takže o nic nejde. Premium - - - -
Odesláno včera v 12:511 den Musím s vámi souhlasit. Bez přičinění dostávají informace o jiných "platformách" od nás uživatelů, čti testerů až pod nos a ještě jsme skoro nakonec ti špatní my. I když vlastně bez přičinění to není, protože co občas udělají, vymyslí je vlastně ta příčina toho, proč tu pak prskáme. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.