Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

To jo, příspěvková smršť jako tornádo. 🤣

image.png

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
  • Autor
před 30 minutami, Komár napsal:

Já například podezírám uživatele @Join , že není živá lidská bytost, ale že je to nějaká forma AI, protože jinak si to neumím moc vysvětlit.

A možná. I - tam bych se hádal.

před 1 hodinou, r2d2 napsal:

Je to samozřejmě věcí adminů, ale nebylo by možná naškodu, pokud opět chtějí zabránit OT diskuzím, tak úplně zrušit OT část fóra a ponechat zde jen věci striktně týkající se VF a jeho služeb. Ale musí si sami položit otázku, jaký obsah (a z toho plynoucí osazenstvo) zde chtějí či nikoliv, dovolit OT, krom diskusi o širším telekomunikačním trhu (v době, kdy nabídka Vodafone špíše zaostává), působí úsměvně a rozhodně si tím žádné nové zákazníky VF nenajde, ani staré neudrží.

No já nevím nevím, ale kdybych provozoval nějakou službu, tak mít zadarmo zpětnou vazbu a informace o tom, co se líbí / nelíbí jinde, je přece super. Že to někdy není příjemný číst? No ono to taky občas není příjemný používat, takže je to fér 🙂

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

@Komár Nemyslím si, většina LLM je velmi slušných 🤣

@CableG Souhlasím. Informace o tom, co se lidem nelibí na vlastním produktu a naopak líbí na cizím produktu jsou klíčové pro jakýkoliv rozvoj produktu - většina globálních společností řeší spíše opačný problém - jak tyto informace dostat ze sociálních sítí a jinde. Nějaké osobní útoky, trolling a bashing sem rozhodně nepatří, ani výkřiky o tom jak je vše na .... - ale slušná diskuse na téma konkurence zavádí X a přijde / nepřijde mi to zajímavé mi nepříjde závadná. Ale je to věc adminů. Lidi se ty informace vždy doví i jinde, takže o nic nejde.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Musím s vámi souhlasit. Bez přičinění dostávají informace o jiných "platformách" od nás uživatelů, čti testerů až pod nos a ještě jsme skoro nakonec ti špatní my. I když vlastně bez přičinění to není, protože co občas udělají, vymyslí je vlastně ta příčina toho, proč tu pak prskáme.

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague