Odesláno pátek v 09:54 2 dny Autor Diky vsem za reakce. No, po dnesnim telefonatu s VF uz se tesim, az bude do panelaku zavedena planovana optika od konkurence, at se to tady trochu rozhybe. Rikat si par stovek navic za navyseni uploadu o 40Mbps, coz by imho melo byt samozrejme, pokud se jedna o stejny tarif, to je bez komentare. Takze budu cekat a cekat, treba se to jednou zmeni k lepsimu. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno pátek v 10:01 2 dny Jestli se nepletu, leckdo tu přecházel z 1000/60 na 1000/100 a bylo to v řádu korun či desetikorun, ne úplně cenový převrat. Já přecházel z 500/50 na 1000/100 a cenově z 249 + 70 Kč za modem (tehdy černý Compal) na 199 + 100 Kč modem (Station s Wi-Fi 6). Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pátek v 10:36 2 dny @Mirek Mrkněte zítra odpoledne na nabídku tarifů na vaší adrese. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno včera v 06:511 den Autor @Marek-26 Diky, neco jsem i tusil😄 Takze fajn, kouknul jsem dnes na nabidku tarifu na me adrese, a voila, novy tarif s 2000/400 (https://www.techforum.cz/topic/63555-zrychleni-docsis-internetu-2025/). A taky muj stavajici tarif, ze bude mit upload 200. No, na jedne strane trochu zvlastni, ze se s Vodafonem dohaduji jeden den o navyseni uploadu na stavajicim tarifu z 60 na 100 a na druhy den jiz ten samy tarif ma resp. bude mit upload 200. Kazdopadne, Vodafone, velka pochvala vam za ten 2000/400 tarif, bude to chtit i u mne upgrade tak trocha "infrastrukturu" a pak do toho urcite pujdu. Takze nakonec to neni vubec spatne👍 Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno včera v 07:001 den před 20 hodinami, Marek-26 napsal:@Mirek Mrkněte zítra odpoledne na nabídku tarifů na vaší adrese.Další vědma mezi námi :-) Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.