Odesláno sobota v 17:36 1 den Řekl bych, že nám všem účtují s tichou duší 100,- místo 70,-, aniž by tě treba na to upozornili. Takže pokud se sam neozveš, tak máš smolíka. Měl jsem to stejně. Přijde mi to jako sviňárna od Vdf. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno sobota v 18:36 1 den @Komár Takže Vám to změnili u tarifu 1000/100 na 70 Kč ? Premium - - - -
Odesláno sobota v 22:11 1 den Proč sviňárna ? ta cena vychází z historického vývoje, když byly modemy Vodafone station s Wi-Fi 5 jako novinka platilo se za ně 100 Kč měsíčně,pak po čase přišla verze s Wi-Fi 6, cena u nich zůstala na 100 Kč a u verze s Wi-Fi 5 klesla na 70 Kč pro ty kteří modem dostali později, žádný operátor vám automaticky nebude snižovat cenu, stejně tak je to u internetových tarifů, někdo platí víc a někdo míň za stejnou rychlost, podle toho kdy a za jakých podmínek tarif získal. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 18 hodinami18 hod před 13 hodinami, r2d2 napsal:@Komár Takže Vám to změnili u tarifu 1000/100 na 70 Kč ?Ano, ale takovou klasickou Vdf oklikou. Bylo mi řečeno, že nemůžou snížit cenu pronájmu, ale snížili mi o tu částku cenu internetu. @tomus Tohle mi přijde právě jako sviňárna, že platíš za něco tolik a po změně u Vdf o které se nedozvíš zprávou od nich (ale o kdejaké hovadině tě informují několikrát), ale až aktivním srovnáním cen. Ale nový klient platí automaticky méně než ty. Jasně, je to "jen" 30,-, ale v tom množství nájmů to už nějaké love zadarmo hodí. Jestli tohle lidsky necítíte a nevnímáte, tak jste jejich ideální zaměstnanec. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod A když si koupíš mobil, ledničku, nebo třeba auto, na které je další měsíc akce a cena klesne, ti někdo rozdíl vyplatí?U operátorů, zde konkrétně u Vodafone se v poslední době revidovaly smlouvy snad všeho - TV, SIM služeb a pevného internetu. Je tak v zájmu zákazníka se zajímat, co je v danou chvíli nabízeno a zda se nechat přehodit automaticky na nabízený tarif, nebo se bude vyjednávat - čti zkusí se retence. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod Auta kupuji například na dvě splátky bez navýšení v rozmezí dvou let, tedy to jde omezit, aby tohle nastalo co popisujete. A to co zmiňujete (lednice, mobil) je jednorázový výdaj, kde se změnou pozdější ceny tak nějak počítáte, což pevný měsíční pronájem není. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod Potom to lze přirovnat třeba ke smlouvě plynu nebo elektřiny. Tu podepíšu k nějakému dni, dodavatel třeba za půl roku aktualizuje ceníky. Já mám však smlouvu na rok, dva, tři a mám tak smůlu ať se stane cokoliv v této době. Pokud se však snižovalo, bude mít někdo, kdo smlouvu podepíše nově za těch půl roku výhodnější než já. Taková je realita.Stejně mě zaráží, že ceny pronájmů a služeb se tu probírají pořád dokola a že některým tohle uniklo.No dobře, tak jste změnu nepostřehli, operátor na ni nijak neupozorňuje.Přesto výše a na předchozích stranách padlo, co lze udělat hned v pondělí či dalších pracovních dnech. Upraveno před 17 hodinami 17 hod uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Srovnat se to s elektrinou ani plynem neda. U pronajmu modemu nepodepisujete smlouvu na dva roky, ale na dobu neurcitou. Ponechat starsim zakaznikum puvodni cenu je jen a pouze vycuranost operatora, pardon my French. Ani v tom CRM to nedava moc smysl - pokud mam "modem s Wi-Fi 5" jako jednu polozku, tak ji k urcitemu datu snizim cenu, a je to. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Operátor počítá s tím, že se lidi neozvou. A těm kdo se ozvou tu cenu upraví či sníží. No ono je logické že to nedělají plošně všem. Když něco zdraží tak je to pro nové zákazníky a nikomu by se nelíbilo kdyby to zdražili všem. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 13 hodinami13 hod Jak se dívám, ať už sem člověk napíše cokoliv, tak je stejně všechno špatně.Vaše smlouvy byly podepsané v den A za podmínek platných pro aktuální dobu. Operátor však smlouvy nijak neupravuje, neaktualizuje, primárně ne směrem dolů k nižší ceně. Ano, v nedávné době se leccos aktualizovalo a vše primárně směrem cenou nahoru.Modem Station 3.1 se objevil někdy v průběhu 2020.Cca v 2024 se objevil aktualizovaný model Stationu s Wi-Fi 6.Bavíme se tak o eventuálním ušetření cca 12x 30 Kč = 360 Kč. Tedy cca 1 rok poplatků, co jste mohli platit méně /eventuálně mít vyměněno za Wi-Fi 6.Kdo to tedy dodnes neudělal, jak padlo výše, lze cokoliv realizovat hned zítra na infolince.Více k tématu bylo řešeno třeba tady Upraveno před 13 hodinami 13 hod uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.