Odesláno 4. dubna4. dub Ahoj. Jde u vdf tv na televizi Samsung změnit pořadí kanálů? Ať hledám jak hledám tak to nemůžu najít. Děkuji Start Basic Základní, ALLinONE Vodafone Gigacube Uhersky Brod
Odesláno 5. dubna5. dub Zdravím, citace ze stránky https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/aplikace-vodafonetv-chytre-tv/Možnost řazení programů v aplikaci není dostupná, aktuální pořadí kanálů zjistíte na této stránce.Takže odpověď je, že nikoliv. Nevím, zda na nějaké platformě už není řazení dostupné, ale spíše ne. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. dubna5. dub Mě to kdysi šlo na mobilu ( Android ), hrál jsem si s tím cca 45min s naivní myšlenkou, že se v rámci mého účtu přepíše do webové verze, kde to nešlo.Jak to asi dopadlo, tušíte všichni. :( Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 7. dubna7. dub Centrum péče Veškeré informace k možnosti řazení kanálů najdete na https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/razeni-kanalu-vodafone-tv/. Možnost vlastního řazení kanálů je dostupná pro základní a prémiový set-top box, pro Vodafone TV 3 box, Vodafone TV Play a pro mobilní aplikaci Vodafone TV. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 7. dubna7. dub udělat jednoduchý rozhraní v zákaznickym účtu, jako to mají všude jinde, by asi bylo složitý 😐teď mě tak napadá... 🤔 když bych si to pořadí změnil třeba v tom androidu - změní se to podle toho i na všech ostatních zařízeních, nebo se to musí nastavovat úplně všude zvlášť? 😮a když používám jenom televizi, např. samsung, a prohlížeč na kompu, tak mám vlastně s řazením smůlu úplně kompletně totální 😮 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 7. dubna7. dub Centrum péče @Slamb Vysvětlení, jak to je s řazením v každém zařízení, je hned druhý bod na té stránce:Vlastní řazení je vždy unikátní pro každé zařízení (nastavení platí pro to zařízení, ve kterém změny provedete). Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 7. dubna7. dub Pak se ale nabízí otázka jestli uživatelské profily nejsou zbytečný luxus...?Já se nemůžu ubránit pocitu, že někdo dostane nápad, tak ho tam začne programovat a najednou ho to přestane bavit a nechá toho v polovině. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 7. dubna7. dub A taky nechápu proč to není sjednocené. Proč si na premiovém boxu můžu i skrýt stanice a na VTV3 už to nejde. Jaký je k tomu jiný důvod než to, že se to dělá proti logice a funkčnosti? Před pár měsíci se měnil vzhled EPG a neopravilo se nic. Pořád musím jen odhadovat kdy který program začíná. Ach jo. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 8. dubna8. dub Zase kdyby VTV byla dokonalá, tak by tu na fóru byla docela nuda 😂 Upraveno 8. dubna8. dub uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 8. dubna8. dub Beru to jako vtip, já bych rád aby VTV byla dokonalá když za ní platím. A pak zde na foru budeme číst jen ty hezký věci a pochvaly.Nedopečený chleba nebo nedovařený oběd reklamuji nebo pak vrátím a najdu si jinýho kuchaře. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.