Odesláno 6. dubna6. dub https://www.vodafone.cz/nejen-pro-media/tiskove-zpravy/vodafone-remote-assistant/Rychlou pomoc na dosah ruky mají zákazníci díky novému nástroji Vodafone Remote Assistant (VRA), nemusí díky němu nic složitě vysvětlovat, technikovi jednoduše nasdílí to, co sami vidí.Třeba překladatelka a tlumočnice z Hradce Králové, která pracuje z domova, se obrátila na technickou podporu Vodafonu, protože jí přestalo fungovat internetové připojení. Technik nabídl, že se na situaci podívají detailněji přes kameru jejího telefonu. Při videohovoru si všiml, že kabel z modemu je zapojený do špatného konektoru. Zákaznici tak na dálku přes Vodafone Remote Assistant navigoval a po přepojení kabelu se internet rozběhl. Problém se podařilo vyřešit rychle bez výjezdu technika, což ušetřilo čas i překladatelce.Kdy tato služba bude dostupná a co k ní bude třeba? Nějaká aplikace?Za mě krok dobrý Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 6. dubna6. dub Co si pod tímto slovosledu - že kabel z modemu je zapojený do špatného konektoru - mám představit 🤔 Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 7. dubna7. dub před 11 hodinami, kautskym napsal:https://www.vodafone.cz/nejen-pro-media/tiskove-zpravy/vodafone-remote-assistant/Rychlou pomoc na dosah ruky mají zákazníci díky novému nástroji Vodafone Remote Assistant (VRA), nemusí díky němu nic složitě vysvětlovat, technikovi jednoduše nasdílí to, co sami vidí.Třeba překladatelka a tlumočnice z Hradce Králové, která pracuje z domova, se obrátila na technickou podporu Vodafonu, protože jí přestalo fungovat internetové připojení. Technik nabídl, že se na situaci podívají detailněji přes kameru jejího telefonu. Při videohovoru si všiml, že kabel z modemu je zapojený do špatného konektoru. Zákaznici tak na dálku přes Vodafone Remote Assistant navigoval a po přepojení kabelu se internet rozběhl. Problém se podařilo vyřešit rychle bez výjezdu technika, což ušetřilo čas i překladatelce.Kdy tato služba bude dostupná a co k ní bude třeba? Nějaká aplikace?Za mě krok dobrýNení potřeba nic, už to delší dobu běží. Z pohledu zákazníka je to běžný videohovor, když mám číslo od Vodafone, tak mi to ani nečerpá data z balíčku. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.