Odesláno 8. dubna8. dub Dnes mi začalo v notifikacích vyskakovat toto. Nejprve jsem si myslel že MMS přijmu jen na datech, tak jsem odpojil wifi, no ale po asi půl hodině vyskočila stejná notifikace a MMS stále nikde! Netuším kdo mi to píše a docela mě štve že to nejde přijmout! Může za to snad Textra? Upraveno 8. dubna8. dub uživatelem McVitas Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 8. dubna8. dub Možná by zde stačila jen tato část screenu.Zbytečně sem veřejně dáváte Vaše dvě e-mailové adresy. Upraveno 8. dubna8. dub uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. dubna8. dub Tipoval bych to na Textru. V originální apce v ROM telefonu se nějaká MMS načetla? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 8. dubna8. dub Autor nastavil jsem Samsung zprávy jako default a stejně jsem opět dostal onu notifikaci z Textra. V aplikaci zprávy žádnou MMS nevidím. V nastavení je MMS / stáhnout automaticky. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 9. dubna9. dub Centrum péče Pro stažení MMS je potřeba mít povolená mobilní data + mít správné nastavení v telefonu. Nastavení pro MMS najdete tady: https://www.vodafone.cz/pece/novi-zakaznici/zaciname/nastaveni-mms/. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 9. dubna9. dub Dřív snad bývávala i nějaká stránka nebo SMS příkaz, jak si nechat poslat testovací MMSku pro kontrolu nastavení.To je už asi pasé? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 9. dubna9. dub Centrum péče To ještě také fungovaly konfigurační zprávy, obojí je už dlouho vypnuté. Dnešní telefony mají tu výhodu, že se v naprosté většině nastaví samy správně (údaje si stáhnou ze sítě). Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 9. dubna9. dub Přesně tak. Výhoda dnešních telefonů že není nutné nastavovat mms nastavení a APN pro internet. A při změně sim na jiného operátora nastavovat vše znova. Docela dost údajů a přehledné to bylo jak daňové přiznání. 😃 Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.