Odesláno 8. dubna8. dub Proč při dívání se na nabídky internetu vyskakuje giga internet za 199kč, který vám nedají, protože už akce skončila co je tohle za klamnou reklamu, ještě vám nabídnou ten samý internet co je v té nabídce umím číst....link Upraveno 8. dubna8. dub uživatelem Yoyodancer - - - - Yoyotown
Odesláno 8. dubna8. dub nepíšou tam za, ale od, což může bejt klidně i za 10 tisíc a je to v pořádku 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. dubna8. dub A zkoušel jsi tedy vyplnit a odeslat že máš zájem? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. dubna8. dub Autor Zadal jsem tam své číslo a volal jsem s paní, která mi řekla že to neplatí... a napsat internet od 199kč a mít nejlevnější od 299kč je docela levárna. - - - - Yoyotown
Odesláno 8. dubna8. dub Levárna to určitě není.Třeba tady nebo tady to byly regulérní akce. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. dubna8. dub Třeba platí. Ale pro jistou množinu zákazníků, nových, z jisté lokality apod. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. dubna8. dub Autor Nene tohle na mě vyskočlo poté co jsem zadal svou adresu, kde je možná gigabitový internet Upraveno 8. dubna8. dub uživatelem Yoyodancer - - - - Yoyotown
Odesláno 8. dubna8. dub A teď máš jaké služby Vodafone?V profilu toho moc nemáš, jen Brno. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.