Odesláno pátek v 06:52 5 dní Zdravím.Omlouvám se pokud takové téma tady ještě není ale i tak nechci aby moje nápady někde zapadly. Po aplikaci chci něco jiného než po tupém software co jen zobrazuje co jde po drátu do televize a maximálně umí v pořadech listovat.Po Vodafone TV požaduji aby uměla profily sledujících. Pro každý profil pak nastavit oblíbené pořady ke sledování. Tj. například seriál. A to tak, že si vyhledám název seriálu a ten uložím do oblíbených. Aplikace pak bude vyhledávat tyto pořady i kdyby byly v tu danou chvíli vysílány na několika stanicích a dá mi možnost si vybrat kterou epizodu budu sledovat. Musí takto hlídat více pořadů (seriálů) maximálně 20. A to pro každý profil samostatně. Dále požaduji aby bylo možné vyvolat informační okno co mi ukáže aktuální rychlost přenosu, opoždění, chyby, kvalitu videa i audia (něco jako je u youtube) tak abych mohl zjistit kde je problém. Například moje Apple TV a video 4K z NAS Serveru Synology a obraz a zvuk je brilantní. Film z Vodafone TV z filmotéka se zadddrhhááávááá a poškubuje. Internet Vodafone 500/50. Nemám jak zjistit v čem je chyba.
Odesláno pátek v 07:06 5 dní Téda, tak ty požaduješ... Nemyslím si, že český Vodafone má tu sílu a ovlivnit mateřský Vodafone a nařídit mu aby předělal aplikaci podle přání zákazníků. I v zahraničí si stěžují jak aplikace Vodafone je špatná a nelogická a řešení stále nepřichází.A ne, že by některé nápady nebyly super, ale kdyby je měli realizovat tak by tím jen přiznali, že původní aplikace stojí za prd. No a k tomu se málokdy autor přizná. Bude psát, že tak to lidi chtějí a tak je to správné. Viz chybějící časy u pořadů v EPG. Například. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pátek v 07:17 5 dní Ještě by se hodilo, kdyby šlo spárovat Vodafone TV třeba přes Můj Vodafone pomocí QR nebo nějakého kódu, co se zobrazí na obrazovce, zadá se v Můj Vodafone jako další aplikace v zařízení a odpadlo by tak na TV zadávat uživ. jméno a heslo. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pátek v 08:45 5 dní Máme tuto televizi Samsung: UE49KU6652 . Na ní se nedá nainstalovat Vodafone TV ale to není důvod měnit televizi. Youtube, Netflix, OnePlay, Prima+ na ní běží normálně. Jen ne Vodafone TV. Proto box Apple TV na které ale aplikace neběží jak má (oproti iPADu a iPHONE) Na Evolveo 8K to instalovat nebudu. To tedy ne. A až to bude běžet tak chci aby to běželo jako aplikace v 21 století. Když už v té aplikaci není zabudována AI. Tak jako v mnohých... Upraveno pátek v 08:46 5 dní uživatelem sachlj
Odesláno pátek v 09:42 5 dní před 2 hodinami, Technikus napsal:Ještě by se hodilo, kdyby šlo spárovat Vodafone TV třeba přes Můj Vodafone pomocí QR nebo nějakého kódu, co se zobrazí na obrazovce, zadá se v Můj Vodafone jako další aplikace v zařízení a odpadlo by tak na TV zadávat uživ. jméno a heslo.Zatím jsem to nezkoušel, ale všiml jsem si dneska že vyšla nová aktualizace mobilní aplikace Vodafone TV a je tam uvedeno něco o QR kódu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pátek v 09:49 5 dní Oh, že by bylo vyslyšeno? Teď jak to tam funguje 🙃 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pátek v 10:10 5 dní Včera na Apple TV jsem žádnou změnu k normálnímu chodu (alespoň to) nezaznamenal.
Odesláno pátek v 13:01 5 dní @Technikus je normálně vědma, viz to co psal @tomus :-) Přej si ještě něco :-D Upraveno pátek v 13:02 5 dní uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno pátek v 14:54 4 dny A objevil jste to někdo v aplikaci?Mazal jsem na mobilu - Android OS paměť i data aplikace a nikde jsem možnost využít QR neviděl. Upraveno pátek v 14:54 4 dny uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pátek v 15:17 4 dny Já chci, chci a chci...jsem se pobavil.On tě někdo nutí používat Vodafone? Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.