Odesláno 11. dubna11. dub Zdravím.Omlouvám se pokud takové téma tady ještě není ale i tak nechci aby moje nápady někde zapadly. Po aplikaci chci něco jiného než po tupém software co jen zobrazuje co jde po drátu do televize a maximálně umí v pořadech listovat.Po Vodafone TV požaduji aby uměla profily sledujících. Pro každý profil pak nastavit oblíbené pořady ke sledování. Tj. například seriál. A to tak, že si vyhledám název seriálu a ten uložím do oblíbených. Aplikace pak bude vyhledávat tyto pořady i kdyby byly v tu danou chvíli vysílány na několika stanicích a dá mi možnost si vybrat kterou epizodu budu sledovat. Musí takto hlídat více pořadů (seriálů) maximálně 20. A to pro každý profil samostatně. Dále požaduji aby bylo možné vyvolat informační okno co mi ukáže aktuální rychlost přenosu, opoždění, chyby, kvalitu videa i audia (něco jako je u youtube) tak abych mohl zjistit kde je problém. Například moje Apple TV a video 4K z NAS Serveru Synology a obraz a zvuk je brilantní. Film z Vodafone TV z filmotéka se zadddrhhááávááá a poškubuje. Internet Vodafone 500/50. Nemám jak zjistit v čem je chyba.
Odesláno 11. dubna11. dub Téda, tak ty požaduješ... Nemyslím si, že český Vodafone má tu sílu a ovlivnit mateřský Vodafone a nařídit mu aby předělal aplikaci podle přání zákazníků. I v zahraničí si stěžují jak aplikace Vodafone je špatná a nelogická a řešení stále nepřichází.A ne, že by některé nápady nebyly super, ale kdyby je měli realizovat tak by tím jen přiznali, že původní aplikace stojí za prd. No a k tomu se málokdy autor přizná. Bude psát, že tak to lidi chtějí a tak je to správné. Viz chybějící časy u pořadů v EPG. Například. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 11. dubna11. dub Ještě by se hodilo, kdyby šlo spárovat Vodafone TV třeba přes Můj Vodafone pomocí QR nebo nějakého kódu, co se zobrazí na obrazovce, zadá se v Můj Vodafone jako další aplikace v zařízení a odpadlo by tak na TV zadávat uživ. jméno a heslo. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 11. dubna11. dub Máme tuto televizi Samsung: UE49KU6652 . Na ní se nedá nainstalovat Vodafone TV ale to není důvod měnit televizi. Youtube, Netflix, OnePlay, Prima+ na ní běží normálně. Jen ne Vodafone TV. Proto box Apple TV na které ale aplikace neběží jak má (oproti iPADu a iPHONE) Na Evolveo 8K to instalovat nebudu. To tedy ne. A až to bude běžet tak chci aby to běželo jako aplikace v 21 století. Když už v té aplikaci není zabudována AI. Tak jako v mnohých... Upraveno 11. dubna11. dub uživatelem sachlj
Odesláno 11. dubna11. dub před 2 hodinami, Technikus napsal:Ještě by se hodilo, kdyby šlo spárovat Vodafone TV třeba přes Můj Vodafone pomocí QR nebo nějakého kódu, co se zobrazí na obrazovce, zadá se v Můj Vodafone jako další aplikace v zařízení a odpadlo by tak na TV zadávat uživ. jméno a heslo.Zatím jsem to nezkoušel, ale všiml jsem si dneska že vyšla nová aktualizace mobilní aplikace Vodafone TV a je tam uvedeno něco o QR kódu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. dubna11. dub Oh, že by bylo vyslyšeno? Teď jak to tam funguje 🙃 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 11. dubna11. dub Včera na Apple TV jsem žádnou změnu k normálnímu chodu (alespoň to) nezaznamenal.
Odesláno 11. dubna11. dub @Technikus je normálně vědma, viz to co psal @tomus :-) Přej si ještě něco :-D Upraveno 11. dubna11. dub uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno 11. dubna11. dub A objevil jste to někdo v aplikaci?Mazal jsem na mobilu - Android OS paměť i data aplikace a nikde jsem možnost využít QR neviděl. Upraveno 11. dubna11. dub uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 11. dubna11. dub Já chci, chci a chci...jsem se pobavil.On tě někdo nutí používat Vodafone? Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.