Odesláno 11. dubna11. dub @Technikus Je to v nastavení - účet Upraveno 11. dubna11. dub uživatelem Sparrow Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 11. dubna11. dub Super, díky za instrukce.Vyzkoušen Android TV - úspěch. 😊Spárováno a přihlášeno.TV Samsung - OS Tizen - neúspěch, QR volbu nenabízí 🙄Web - nenabízíOčividně tak bylo spuštěno něco, co ještě není připraveno na všech platformách. Ale krok dobrý, snad i správným směrem 😇 Upraveno 11. dubna11. dub uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. dubna12. dub https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.vtv.cztady se lze dočíst jaká tragedie je ta aplikace i na androidech...A to porovnávám Aplikaci Vodafone TV vs Nerflix, YouTube, Lepsi.tv, pecka.tv, OnePlay (dříve voyo), HBO. Všechny tyto aplikace jsem měla a nebo mám na uvedené televizi Samsung a nebo na Apple TV. Pro ty co neví co je Apple TV https://www.datart.cz/multimedialni-centrum-apple-tv-4k-wi-fi-ethernet-128-gb-2022-mn893cs-aProstě aplikace Vodafone TV je příšernost, příšernost a to, že firma je tak veliká, mezinárodní je tím větší tragendie. Když to můžu stovnat s praxí tak se chová jako státní firma. Přístup k obrovským penězům ze státního rozpočtu, peníze lítají za nejnovější IT ale ti kteří by to měli obsluhovat, tj. uživatelé a hlavně IT pracovníci jsou platově podhodnocení tak, že IT je spodina mezi IT pracovníky a zaměstnaci mnohdy mají problém s dvojhmatem CTRL+C a CTRL+V. Například výpadek VPN (který prý byl zapříčiněn pokusem o hackerský útok) se řešil 14 dní. Ti co ví, ví o co jde a ostatní jen můžou kroutit hlavou. V "civilu" je takové řešení otázkou max hodin.Upgrade: Tak jsem se rozhoupal a nechal cestou Google Play nainstalovat do Evolveo 8K aplikaci Vodafone TV. Spustit ale nejde protože vysočila hláška že na nezabezpečeném zařízení aplikaci nelze provozovat. Tak to asi po 5 ti letech budu v Alze reklamovat, že mi prodali nezabezpečený multimediální box. Blbost ! Aplikace Vodafone TV je ....slušný výraz mě nanapadá.
Odesláno 13. dubna13. dub Už jsem to tu někde psal, ale: STRONG LEAP-S3+V2 umí i VodafoneTV. Ale není 8K... :-) - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 13. dubna13. dub Tak ať si koupí dva a má to 8K :-) Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno 13. dubna13. dub na to by musel koupit čtyři, protože 8K = 4x4K, tj. 2x 4K na vejšku a 2x4K na šířku 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 13. dubna13. dub V 11. 4. 2025 v 6:52, sachlj napsal: Po Vodafone TV požaduji...Slyšel jsem takový příběh. Chlap si pozval zedníka, aby mu udělal příčku mezi pokoji. Když to bylo hotové, tak chlap na to kouká a říká: "Hele, ale tohle je křivý." A zedník na to: "Jo tys to chtěl rovný? No to sis neměl zvát mě."No a s Vodafone TV je to úplně stejné. Nejrychlejší způsob jak se domoci libovolné funkce je pořídit si televizní aplikaci od kohokoliv jiného, protože patrně tam bude. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 13. dubna13. dub V 13. 4. 2025 v 10:28, Slamb napsal: na to by musel koupit čtyři, protože 8K = 4x4K, tj. 2x 4K na vejšku a 2x4K na šířku 🤔Šprte jeden :-D Nekaž mi vtip jako jo. Upraveno 13. dubna13. dub uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno 13. dubna13. dub To Evolveo co ještě máme je tohle https://eshop.evolveo.cz/evolveo-multimedia-box-c4--8k-ultra-hd-multimedialni-centrum/
Odesláno 14. dubna14. dub Centrum péče V 11. 4. 2025 v 7:17, Technikus napsal: Ještě by se hodilo, kdyby šlo spárovat Vodafone TV třeba přes Můj Vodafone pomocí QR nebo nějakého kódu, co se zobrazí na obrazovce, zadá se v Můj Vodafone jako další aplikace v zařízení a odpadlo by tak na TV zadávat uživ. jméno a heslo.Tuto možnost postupně spouštíme - u aplikací pro Samsung a LG bude dostupná po vydání aktualizace TV aplikace, jakmile budou obě aktualizované, tak tuto volbu zpřístupníme i zde. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.