Odesláno pátek v 15:36 4 dny @Technikus Je to v nastavení - účet Upraveno pátek v 15:37 4 dny uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno pátek v 15:58 4 dny Super, díky za instrukce.Vyzkoušen Android TV - úspěch. 😊Spárováno a přihlášeno.TV Samsung - OS Tizen - neúspěch, QR volbu nenabízí 🙄Web - nenabízíOčividně tak bylo spuštěno něco, co ještě není připraveno na všech platformách. Ale krok dobrý, snad i správným směrem 😇 Upraveno pátek v 16:01 4 dny uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno sobota v 16:19 3 dny https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.vtv.cztady se lze dočíst jaká tragedie je ta aplikace i na androidech...A to porovnávám Aplikaci Vodafone TV vs Nerflix, YouTube, Lepsi.tv, pecka.tv, OnePlay (dříve voyo), HBO. Všechny tyto aplikace jsem měla a nebo mám na uvedené televizi Samsung a nebo na Apple TV. Pro ty co neví co je Apple TV https://www.datart.cz/multimedialni-centrum-apple-tv-4k-wi-fi-ethernet-128-gb-2022-mn893cs-aProstě aplikace Vodafone TV je příšernost, příšernost a to, že firma je tak veliká, mezinárodní je tím větší tragendie. Když to můžu stovnat s praxí tak se chová jako státní firma. Přístup k obrovským penězům ze státního rozpočtu, peníze lítají za nejnovější IT ale ti kteří by to měli obsluhovat, tj. uživatelé a hlavně IT pracovníci jsou platově podhodnocení tak, že IT je spodina mezi IT pracovníky a zaměstnaci mnohdy mají problém s dvojhmatem CTRL+C a CTRL+V. Například výpadek VPN (který prý byl zapříčiněn pokusem o hackerský útok) se řešil 14 dní. Ti co ví, ví o co jde a ostatní jen můžou kroutit hlavou. V "civilu" je takové řešení otázkou max hodin.Upgrade: Tak jsem se rozhoupal a nechal cestou Google Play nainstalovat do Evolveo 8K aplikaci Vodafone TV. Spustit ale nejde protože vysočila hláška že na nezabezpečeném zařízení aplikaci nelze provozovat. Tak to asi po 5 ti letech budu v Alze reklamovat, že mi prodali nezabezpečený multimediální box. Blbost ! Aplikace Vodafone TV je ....slušný výraz mě nanapadá.
Odesláno neděle v 08:36 2 dny Už jsem to tu někde psal, ale: STRONG LEAP-S3+V2 umí i VodafoneTV. Ale není 8K... :-) - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno neděle v 09:50 2 dny Tak ať si koupí dva a má to 8K :-) Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno neděle v 10:28 2 dny na to by musel koupit čtyři, protože 8K = 4x4K, tj. 2x 4K na vejšku a 2x4K na šířku 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno neděle v 13:16 2 dny V 11. 4. 2025 v 8:52, sachlj napsal:Po Vodafone TV požaduji...Slyšel jsem takový příběh. Chlap si pozval zedníka, aby mu udělal příčku mezi pokoji. Když to bylo hotové, tak chlap na to kouká a říká: "Hele, ale tohle je křivý." A zedník na to: "Jo tys to chtěl rovný? No to sis neměl zvát mě."No a s Vodafone TV je to úplně stejné. Nejrychlejší způsob jak se domoci libovolné funkce je pořídit si televizní aplikaci od kohokoliv jiného, protože patrně tam bude. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno neděle v 13:16 2 dny před 2 hodinami, Slamb napsal:na to by musel koupit čtyři, protože 8K = 4x4K, tj. 2x 4K na vejšku a 2x4K na šířku 🤔Šprte jeden :-D Nekaž mi vtip jako jo. Upraveno neděle v 13:18 2 dny uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno neděle v 16:07 2 dny To Evolveo co ještě máme je tohle https://eshop.evolveo.cz/evolveo-multimedia-box-c4--8k-ultra-hd-multimedialni-centrum/
Odesláno pondělí v 08:15 1 den Centrum péče V 11. 4. 2025 v 9:17, Technikus napsal:Ještě by se hodilo, kdyby šlo spárovat Vodafone TV třeba přes Můj Vodafone pomocí QR nebo nějakého kódu, co se zobrazí na obrazovce, zadá se v Můj Vodafone jako další aplikace v zařízení a odpadlo by tak na TV zadávat uživ. jméno a heslo.Tuto možnost postupně spouštíme - u aplikací pro Samsung a LG bude dostupná po vydání aktualizace TV aplikace, jakmile budou obě aktualizované, tak tuto volbu zpřístupníme i zde. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.