Odesláno pondělí v 13:54 1 den Zdá se, že to na Tizenu nyní proběhlo. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 06:181 den Jo ale tohle jde na nejnovější televizi. Já mám televizi více jak 5 let starou. A měnit jí nebudu. Obrazově je špička. Proto mám Apple TV která ji využívá jen jako monitor. A proto chci aplikaci na "klasickou televizi" ale po internetu a aby to fungovalo a ne ten paskvil Vodafone TV. Ale na druhou stranu Prima tu jejich aplikaci PRIMA+ nemá vůbec na Apple TV a jejich aplikace na iPADU je tupě nastojato. Čím větší moloch tím horší IT oddělení. Nejhorší je to ve státní správě. Vzor nespolehlivosti a šmejdovosti je Česká pošta. U Vodafone 30 porad, 40 vedoucích a každý žvaní a žvaní a aplikace se furt přehodnocuje ale aby se na ní dělalo to ne. Znám to ze dvou ministerstev kde jsme pracoval. V IT je to vždy tragedie.
Odesláno včera v 06:261 den Pokud Vodafone podporuje aplikaci na OS Tizen na TV Samsung 2018 a novějších, tak to tak prostě bude. A nejnovější model nemám. Mám MR2021, což už taky letí. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 09:351 den Nafotím co na televizi mám. Co mám za typ jsem tady uváděl. Nicméně mi nejde o aplikaci Vodafone TV v televizi. Televize Samsung co mám má jen 10/100 LAN. Box Apple TV má 1000 LAN a to je pak hodně poznat když to mám na switchi s propusností 2,5GB. Stačí si pustit v plné palbě testovací videa z YouTube a nechat zobrazit statistiku. A srovnej to...
Odesláno včera v 09:431 den V 11. 4. 2025 v 10:45, sachlj napsal:Máme tuto televizi Samsung: UE49KU6652 Jde o Series 6, jde zřejmě o modelový rok 2016. Poslední update FW verze 1260.1 z 7/2022. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 11:001 den Je možno si koupit novou TV 🙃Ale pokud je řešeno přes Apple TV, tak to není priorita. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 11:231 den Tak třeba u iPhone to dělá kdejaký majitel, že co rok, max ob dva mění za novější model. Podobné by to mohlo být i u dalších elektro zařízení. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno včera v 12:121 den nejsem kdejaký, neřeš co nevyřešíš. Raději konečně funkční aplikaci VODAFON TV. A ne o tom jen žvanit a žvanit...nepatříš ty náhodou k těm žvanilům z vodafone? Co tak mi zajistit konečně aby mi napsala ty ženská prodejce?Víš, nedávno mě někdo na nějakém odborném foru; dost podobném tomuto napadl, že si jen stěžuji a nadávám. Tak jsem ho upozornil, že kdyby firma fungovala a vyráběla kvalitní výrobky tak se na jejich foru vůbec nebudu vyskytovat. Že je spousta výrobků co mám doma a nemám s nim žádné obtíže a tak není důvod si na něco stěžovat. To že někdo vyrábí zmetky a já to koupil je na 30% moje chyba, 30% reklama a zbytek je to že firma cíleně vyrábí zmetky. Upraveno včera v 12:241 den uživatelem sachlj
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.