Odesláno pátek v 11:02 5 dní Chtěl bych se zeptat jestli je normální aby mi někdo vlezl na můj profil a odstranil mi mojí profilovou fotku aniž bych byl obeznámen že jsem něco porušil? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pátek v 11:12 5 dní tys tam měl logo tmobilu, ne? 🤭tak teď už to víš a ty zachráněný peníze z možný pokuty za neoprávněný užívání loga můžeš darovat na dobrou věc, třeba na zvířátka 😊 v dobách upc 15 let dozadu to bylo 50 tisíc, pokud si dobře pamatuju 🤔a rovnou doplnim, že použití upravenýho loga, kde by mohlo dojít k záměně s identitou společnosti, je ještě horší varianta 😀 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pátek v 11:24 5 dní Autor Tak to se omlouvám, Jmenuji se Tomáš, na netu jsem si našel nějaké obrázky s písmenem T, netušil jsem že je to něčí logo. Tak snad už to bude v pořádku. 😀Já si myslel, že to má něco společného s tím tématem na který jsem upozornoval a jak nenápadně zmizel... Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pátek v 11:26 5 dní tak hodně štěstí 😮 https://www.zive.cz/clanky/t-mobile-je-schopny-se-soudit-kvuli-barve-sveho-loga-nechce-aby-magentu-pouzivali-jini/sc-3-a-201408/default.aspx - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pátek v 11:35 5 dní Autor To je super jak se T mobile brání. Tak by měl postupovat i Vodafone a hlídat svoje zájmy na svojim foru.Proč zmizelo to téma se může někdo vyjádřit? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pátek v 11:36 5 dní Biolit a logo 🤪 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pátek v 11:41 5 dní Autor Neříkej mi, že i biolit proti komárovi je nějak chráněný a nesmí se používat. Přitom by měl být rád za reklamu zdarma, no ne? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pátek v 11:41 5 dní zmizely nějaký témata o tmobilu, což bude nejspíš souviset s tim, že tohle je vodafonní forum a tmobile je přímá konkurence 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pátek v 11:43 5 dní Autor Ale ne, fakt? A když jsem o tom psal já tak jsem byl ten špatný. Ty jako admistrátor o tom nic nevíš? Velcí šéfové tě obešli a vymazali to? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pátek v 11:45 5 dní každej z adminů a modů má možnost jakoukoliv situaci tady na fóru individuálně posoudit a vyhodnotit, já konkrétně tohle vůbec nesledoval - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.