Odesláno pátek v 18:35 4 dny Od zitrka nabidne Vodafone na kabelovce sluzby s vyssimi rychlostmi, na upgradovane siti vyrazne zrychluje upload (az na 400 Mbps), nove maximum pro download je 2000 Mbps. Prichazi i novy kabelovy modem za 120 Kc/mesic.Novy modem bude nejspis FRITZ!Box 6690. Upraveno pátek v 18:46 4 dny uživatelem zajdee Pridan modem - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno pátek v 19:17 4 dny Vyvíjí se to příjemným směrem. Jen tak dále 🙃 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pátek v 19:35 4 dny To bude můj favorit až bude můj zakopený Compal k nepotřebě 🤗 Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno pátek v 19:37 4 dny Chápu tedy dobře že u gigabitu bude upload 60,100 nebo 200? Nebo automaticky bude 100 zaměněno za 200 Mb/s Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno pátek v 19:47 4 dny A předpokládám, že upgrade nepůjde se zachováním slevy, ale bude muset zase člověk řešit s retenčním. No nevadí. Premium - - - -
Odesláno pátek v 20:01 4 dny @kautskym Se obávám, že automaticky ke změně nedojde a bude potřeba žádat. Otázkou je, zda změna uploadu u gigabitu bude o pár drobných, nebo to bude horší cenová politika. Tak i po restartu modemu giga na sto.Dle webu Vodafone se na moji adresu - Praha 13 sídliště nabízíCož jsou dle ceníku tyto rychlostiV příštím týdnu zkusím Vodafone linku, co by obnášela změna z 1000/100 na 1000/200. Příspěvek spojen / editován 12.4.2025 04:38 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno sobota v 04:50 4 dny Tak to nebude asi zas tak horké. U nás se změnily jen názvy v nabídce dostupnýchtarifů na "lite", rychlosti zůstaly stejné. Brno. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno sobota v 06:46 4 dny Autor Mne prijde, ze se Vodafonu rozbil online overovac. Prosel jsem asi 10 adres v ruznych mestech a nikde neni vic nez max. 1000/60. Na nekterych adresach to konkretni rychlosti neukazuje vubec, zobrazi to jen nazvy dostupnych produktu (treba Dolní 2474/81 v Ostrave). Upraveno sobota v 06:50 4 dny uživatelem zajdee - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno sobota v 06:48 4 dny Fyzicky se podle mne nezačne přepínat dříve než v pondělí, pokud vůbec. Jedna věc je nabídka/sjednání, to lze i o víkendu, jiná věc nastavování, to se bude dít spíše v pracovní dny. A řekl bych, že se bude postupovat dle regionů, ne všude to bude hned. Opět pokud vůbec. Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno sobota v 06:54 4 dny @zajdee U mé adresy to stále i nyní ukazuje až 2 Gb/s.Zkus třeba Píškova 1958 Praha 13.@bnone Nejsem si jistý, zda se dokonce změna neprovede od dalšího zúčtovacího období.No začátkem týdne budeme moudřejší. Upraveno sobota v 06:59 4 dny uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.