Odesláno 11. dubna11. dub Od zitrka nabidne Vodafone na kabelovce sluzby s vyssimi rychlostmi, na upgradovane siti vyrazne zrychluje upload (az na 400 Mbps), nove maximum pro download je 2000 Mbps. Prichazi i novy kabelovy modem za 120 Kc/mesic.Novy modem bude nejspis FRITZ!Box 6690. Upraveno 11. dubna11. dub uživatelem zajdee Pridan modem - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 11. dubna11. dub Vyvíjí se to příjemným směrem. Jen tak dále 🙃 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 11. dubna11. dub To bude můj favorit až bude můj zakopený Compal k nepotřebě 🤗 Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 11. dubna11. dub Chápu tedy dobře že u gigabitu bude upload 60,100 nebo 200? Nebo automaticky bude 100 zaměněno za 200 Mb/s Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 11. dubna11. dub A předpokládám, že upgrade nepůjde se zachováním slevy, ale bude muset zase člověk řešit s retenčním. No nevadí. Premium - - - -
Odesláno 11. dubna11. dub @kautskym Se obávám, že automaticky ke změně nedojde a bude potřeba žádat. Otázkou je, zda změna uploadu u gigabitu bude o pár drobných, nebo to bude horší cenová politika. Tak i po restartu modemu giga na sto.Dle webu Vodafone se na moji adresu - Praha 13 sídliště nabízíCož jsou dle ceníku tyto rychlostiV příštím týdnu zkusím Vodafone linku, co by obnášela změna z 1000/100 na 1000/200. Příspěvek spojen / editován 12.4.2025 04:38 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. dubna12. dub Tak to nebude asi zas tak horké. U nás se změnily jen názvy v nabídce dostupnýchtarifů na "lite", rychlosti zůstaly stejné. Brno. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 12. dubna12. dub Autor Mne prijde, ze se Vodafonu rozbil online overovac. Prosel jsem asi 10 adres v ruznych mestech a nikde neni vic nez max. 1000/60. Na nekterych adresach to konkretni rychlosti neukazuje vubec, zobrazi to jen nazvy dostupnych produktu (treba Dolní 2474/81 v Ostrave). Upraveno 12. dubna12. dub uživatelem zajdee - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 12. dubna12. dub Fyzicky se podle mne nezačne přepínat dříve než v pondělí, pokud vůbec. Jedna věc je nabídka/sjednání, to lze i o víkendu, jiná věc nastavování, to se bude dít spíše v pracovní dny. A řekl bych, že se bude postupovat dle regionů, ne všude to bude hned. Opět pokud vůbec. Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno 12. dubna12. dub @zajdee U mé adresy to stále i nyní ukazuje až 2 Gb/s.Zkus třeba Píškova 1958 Praha 13.@bnone Nejsem si jistý, zda se dokonce změna neprovede od dalšího zúčtovacího období.No začátkem týdne budeme moudřejší. Upraveno 12. dubna12. dub uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.