Odesláno sobota v 07:40 4 dny @Technikus zalezi přímo na názvu podle názvu se pozná Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno sobota v 10:39 4 dny před 5 hodinami, Zlaťák napsal:Tak to nebude asi zas tak horké. U nás se změnily jen názvy v nabídce dostupných tarifů na "lite", rychlosti zůstaly stejné. Brno.U nás to samé, a ještě včera jsme tu měli možnost tarifu 1000/100 a dneska už jen 1000/60 😂škoda 500/200 by se mi moc líbil. Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno sobota v 11:04 4 dny Vyšší rychlosti v uploadu, tedy tarify s + v názvu jsou dostupné jen v plně upgradovaných lokalitách. Automatické změny tarifů neočekávám. @ost-plus@seznam.cz Nejde dát do Bridge, na to pozor. A dostupný bude jen po omezenou dobu (očekávám max. 6 měsíců). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno sobota v 11:46 4 dny Před hodinou, Sparrow napsal:U nás to samé, a ještě včera jsme tu měli možnost tarifu 1000/100 a dneska už jen 1000/60 😂škoda 500/200 by se mi moc líbil.To je furt dobrý. Mně to ukazuje jen 5G 😂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno sobota v 12:54 4 dny před 1 hodinou, Marek-26 napsal:Vyšší rychlosti v uploadu, tedy tarify s + v názvu jsou dostupné jen v plně upgradovaných lokalitách. Automatické změny tarifů neočekávám.No u nás se v tom vrtali v listopadu. Dohromady snad 3 týdny. :( A se změnou tarifu vím, že si zase budu muset projít kolečko s retencí 🤣 Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno sobota v 13:25 4 dny Ja koukal, ze z podmínek internetu zmizela varianta 1000/100 tak doufám ze to je jen chyba a nebudou to nějak rušit Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno sobota v 13:28 4 dny Tak třeba naivně doufám, že to automaticky navýší ze sto na dvě stě. A teď do mě :-D Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno sobota v 13:38 4 dny @Komár Bez šance, i z 60 na 100 jsem musel prvně podat výpověď než mi to po telefonátu z retenčního zvednuli.@kautskym Tak to bych chápal tak, že teď už budou dávat jenom 1000/200 (po upgrade) a 1000/60 tam, kde není upgrade. Premium - - - -
Odesláno sobota v 13:54 4 dny @r2d2 No přesně takhle jsem to myslel, že ten co má teď aploud sto, tak jej změní VDF na dvě stě, dle toho co psal mistr @kautskym , že tuhle konfiguraci v podmínkách nenašel ;-) Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno sobota v 14:23 4 dny Můžeme doufat, sám nevím To by nám mohl prosím zjistit @Ondra - Vodafone Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.