Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
  • Autor

Na adrese, kde vcera bylo dostupne 1000/100, je dneska uz jen 1000/60. Takze sit nejspis nema dostatecnou kapacitu na 1000/200.

• -
  • -
  • -
  • Compal, 3xCA modul
  • Praha
Odesláno

I na moji adrese je aktuálně dostupný pouze 60 Mbit upload, ačkoliv tu ještě nedávno bylo dostupných 100,

moje hypotéza je taková, že tu rychlost snižují v době kdy nabízí gigabitový tarif za akční cenu, aktuálně je tu dostupný 1000/60 za 299 Kč na 6 měsíců, vzpomínám si že když byla podobná akce gigabit za 199 na rok, byla rychlost taky taková a pak se najednou zase zvedla, ono je možná výhodnější za málo peněz prodat menší rychlost,

já bydlím ve staré zástavbě rodinných domků, takže se mi nezdá že by tady byla vyčerpaná kapacita, ale stejně tak byla tehdy rychlost snížená i v nedalekám sídlišti.

Ale jak říkám je to jen moje hypotéza, důvod může být i jiný.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tak já mám 1000/100 a web Vodafone mi od včerejška ve vyhledávači nabízí jen Bez kabelu Naplno 5G. Já upgrade tedy rozhodně neplánuji 🙂

Taky jsem ve staré zástavbě a moc smluv od pátku asi neuzavřeli. Spíš bych si tipnul, že se jim tradičně něco rozbilo, protože jestli něco nesnáší systémy VDF, tak to jsou změny.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

To bude asi nějaký šotek na webu.

Ještě jsem k tomu nezahlédl nějaký článek. Moc lidí to tak zřejmě ještě nezaregistrovalo.

Jinak taková adresa Píškova 1958 Praha 13 stále ukazuje až 2 Gb/s.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Hlásím se další. Jedu na 1000/100 a nově mi to ukazuje 1000/60. Skoro bych řekl, že to mají rozbité.

• Super, Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465
  • Zlín
Odesláno

1000/60 místo 1000/100 se pochopit dá, aktuálně není žádný tarif o rychlosti 1000/100 nabízený.

Ovšem to moje 5G místo kabelu je teda extrém 🙂

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Já mám 1000/100 a ukazuje mi to 250/200,1000/200 a 2000/400

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
  • Centrum péče

@kautskym Od soboty nabízíme nové tarify pro pevný internet, které mají v názvu "+". Jsou dostupné na adresách, kde proběhla kompletní modernizace sítě. Nejde o úpravu původních tarifů, ale o nové tarify, takže v případě zájmu je možné na ně přejít (je tedy potřeba si požádat o změnu tarifu na jiný). Původní tarify jsou stále v nabídce na adresách, kde ještě modernizace neproběhla + zůstávají zákazníkům, kteří je už používají.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odesláno

Kam zmizela rychlost upload. Asi už jen podle názvu tarifu?

Snímek obrazovky 2025-04-14 105525.png

• Super
  • Start
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Šumperk
Odesláno

Taky jsem si říkal, kde to je. Asi se trochu stydí za upload oproti konkurenci ;-) Já jsem vlastně rád i za tenhle posun, nechci i net od někoho jiného, nerad měním staré známé za nové.

Ale když se tak dívám na nabídky, tak mě Vodafone k tomu nepřímo vede :-(

Giga 299,- + 100,-, tedy se vším všudy za 399,-/měsíc a je to 1000/200

image.png

Konkurence to má za 249,- + 50,- s wifi6 = 299,-/měsíc. A 10x-5x vyšší upload dle toho co bych měl od Vdf.

image.png

Modrá konkurence je ještě dražší.

Upraveno uživatelem Komár

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 4

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague