Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

To je teda hnusná obrovská krabice... 🤦‍♂️

• Premium
  • -
  • Family
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Praha Zbraslav
Odesláno
před 6 hodinami, Technikus napsal:

Už jste někdo zkoušel řešit zvýšení uploadu a za jakých podmínek?

Já už ano a neúspěšně. Že jde o nabídku z víkendu, je to tak velmi čerstvé, retence prý aktuálně není možná a pokud trvám na změně aktuální smlouvy, lze 1000/200 za ceníkovku 🤣

Zkoušeno ale ještě mi nikdo na email neodpověděl a ani nevolal

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
10 hours ago, Technikus said:

Že by chtěl někdo platit 120 Kč měsíčně za bridge a ještě si k tomu pořídil za to něco svého, co zvládne ty 2 Gb/s?

Tak pokud jiná možnost nebude, tak proč ne. Je jedno, kolik je pronájem za modem - důležitá je jenom celková cena za připojení.

Ten modem rozhodně není náhrada za slušný router, i když je určitě lepší než současný VF Station. Ale náhrada za např. OpnSense box to rozhodně není

Kupoat modem je z mého pohledu nesmysl, nevyplatí se to, navíc rozhodně se nechci uvázat k internetu od VF na takovou dobu, aby se ten modem zaplatil.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Viete mi prosim niekto pozriet, kedy bude kompletna modernizacia na adrese Patočkova 2472/81, 16900 Praha 6?

• Premium Profi
  • -
  • -
  • Vodafone Station
  • Praha 6
Odesláno
V 11. 4. 2025 v 20:35, zajdee napsal:

Od zitrka nabidne Vodafone na kabelovce sluzby s vyssimi rychlostmi, na upgradovane siti vyrazne zrychluje upload (az na 400 Mbps), nove maximum pro download je 2000 Mbps. Prichazi i novy kabelovy modem za 120 Kc/mesic.

Novy modem bude nejspis FRITZ!Box 6690.

image.jpeg

image.jpeg

image.png

Nemůžu uvěřit, že se hnuly ledy a VF CZ zařadil do své nabídky AVM Fritzbox. 😀

Škoda že z něj dělají něco prémiového, přitom to je dneska už standard. Ale chápu, že z VF Station nemůžou udělat základ. 😁

• Premium
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno

vf station s wifi5 ale je základ za 70 korun 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Náhodou nie je niekde dostupný plán, kde sa bude spúšťať modernizovaná sieť na 2gbit?

• Super
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha 3
Odesláno

Chyba ve vyhledávači možností připojení zřejmě opravena, už mám zase v nabídce i kabel 🙂 A na jedné z adres dokonce 2000/400 (takže 1000/300, protože bridge…), bohužel zrovna na té, kde to nepotřebuju 🙂 Ale koukám, že zrychlením si to zlevním o 50 kaček, takže asi jo 🙂

No tak to byla groteska - ta cena je na webu, ale já vám ji nemůžu dát 😂

před 20 hodinami, Slamb napsal:

vf station s wifi5 ale je základ za 70 korun 🤔

To jsem zkusil taky. Jediné nabídnuté řešení bylo výměna modemu 🙂

Upraveno uživatelem CableG

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

no tak to je stejná groteska jako cena na webu - když to nejde normálně, tak přes retence 🙂

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

To už je asi nad mým prahem bolestivosti 🙂

Prostě za ten modem, co máme za 70 budete platit stovku a na tu cenu, co máme na webu, se nedostanu - to už je na mě trošku za hranou. A zrovna na téhle smlouvě celou dobu platím přesně to, co bylo podle ceníku požadováno, nikdy žádná sleva, žádné dohadování. A teď jsem vlastně nechtěl nic jiného, než v tom tak pokračovat. A vyhrožovat retencí jen kvůli tomu, aby VF začal dodržovat svůj vlastní ceník a zveřejněné nabídky - to fakt nemám zapotřebí 🙂

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 4

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague