Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Tak jen doufám ze za to nedostanu nějaký ban nebo tak ze jsem tu řekl cenu kterou mam z dob kdyz jsem byl zaměstnanec

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

ta cena je +/- pořád stejná 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Děkuji za info @Slamb

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

@Komár Jedna věc je nevzhledná škatule, druhá pak patřičné kabely v bytě/domě, síťové karty u notebooků/Pc, aby zákazník té rychlosti vůbec dosáhl apod.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
Před hodinou, kautskym napsal:

Tak jen doufám ze za to nedostanu nějaký ban nebo tak ze jsem tu řekl cenu kterou mam z dob kdyz jsem byl zaměstnanec

Ten dostaneš tak jako tak, protože se bavíš s Dadym :-D A to nemluvě o tom, že jsi odešel z Vdf do té firmy, co má @dad18 jako kérku :-)

@Technikus Jediný dědeček NB co máme doma, tak má síťovku "jen" 100, ale ostatní náčiní v rodině je už novější. A ukazoval jsem teď na obědě ženě toho Fritze, tak se zhrozila a říkala, že se ve Vdf někdo asi zbláznil, když tohle vypustí pod sebou na trh. Tohle rozhodně domů nesmí (je to fakt hnusný kus něčeho), takže zůstaneme u gigovky, no.

Fakt jsem to zvažoval bo jen o 140,- více za měsíc a mít dvakrát vyšší rychlost dolů a čtyřikrát nahoru, to chceš (hlavně když děti paří gamesy). Ale ne s tímhle bubákem z Německa :-D

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha
Odesláno

Tak zas jdu proti proudu, ale mě se ten nový Fritz líbí, bílé tělo, červený předek, no paráda, firemní barvy. Já bych teda raději nějakou tmavou kombinaci aby se to hodilo víc do obýváku.

Komáre neukazoval si ženě J. Fritzla? To bych se nedivil, že se zhrozila a domu ho nechce.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno
V 16. 4. 2025 v 19:41, Technikus napsal:

Právě, na jednu stranu retence sem, retence tam, ale pak modem neúčtují podle aktuálního ceníku a na upozornění/informování se nejsou na tvé straně.

Tak si vyber 😐

No nakonec jsem se na retence dostal, aniž bych o to žádal nebo stál - tak všechno je jednou poprvé 🙂 Zdá se, že na webu jsou ceny, které interně nejsou zatím vidět, takže jsme to dotáhli do konce stylem „když tu cenu na webu vidíte, tak vám budu věřit a udělám to tak“. Takže výměna modemu z VS s wifi5 na VS s wifi6 a 1000/6% -> 1000/300.

Řekl bych, že jsem první zákazník, co si na retencích domluvil nabízené ceníkové ceny 😂

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Pokud mluvíme o ceně 299 Kč, ta je na webu uváděna na prvních 12 měsíců a je u všech rychlostí.

To by se skoro vyplatilo skočit rovnou po 2000 / 400.

image.png

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

profi tarify + potřebuju bridge mode, takže maximum pro mě je aktuálně 1000/300 a tu mám na webu za 549 + 100

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Omlouvám se, že jsem línej to hledat jinde, ale ptám se tady. Co znamená ta cena na prvních 12 měsíců? Že se upíšu Vodafone na dva roky, ale sleva je jen rok? Něco podobného s nějakou slevou jsem zkoušel už dříve a bylo mi jasně řečeno, že se pak už nemůžu vrátit na tu trvalou slevu co mám takže bych po roce byl na to vlastně hůř.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague