Odesláno čtvrtek v 11:04 1 den V 14. 4. 2025 v 19:27, kautskym napsal:Zkoušeno ale ještě mi nikdo na email neodpověděl a ani nevolal@kautskym Stále je ticho po pěšině od Vdf? Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno čtvrtek v 11:24 1 den ...i já vyčkávám na někoho dalšího, kdo má zkušenost se změnou tarifu, navýšení uploadu. I když on @kautskym se ZAME tarify možná nebude úplně ta pravá zkušenost s přechodem, navýšením uploadu pro nás "běžné" zákazníky. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 11:26 1 den @Komár @Technikus už čekám 14 dnů a sále se mi nikdo neozval :o Upraveno čtvrtek v 11:26 1 den uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno čtvrtek v 11:28 1 den Pff, pěkný. Změna ZAME tarifů nelze přes https://tam.je/forum nebo po telefonu? Ale jak jsem psal, obávám se, že i když ti to změní za jakýkoliv peníz nebo dokonce ponechají stejnou částku za službu, nebude to měrná jednotka pro nás "běžné" zákazníky, co obnáší změna tarifu/navýšení uploadu. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 11:47 1 den ZAME se řeší pouze po e-mailu, linku již nemají par let Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno čtvrtek v 11:53 1 den ...ale teda ta doba SLA / FRT pěkná. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 11:58 1 den tak mám už smůlu změnu už mohou dělat jen pouze aktuální zaměstnanci, ex zaměstnanci mohou přejít na vyšší rychlost za standardní ceny, ani retence ted na to slevy nemátakže budˇsi nechám co mám a slušný peníze nebo si pohorším ☹️😁 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno čtvrtek v 12:00 1 den Ajajaj,ono co si budeme. Nyní nabízí cenu 299 Kč na první rok a to klidně 2000 / 400, stejně tak i třeba 1000 / 200.To je proc leckoho velmi příjemná částka. Upraveno čtvrtek v 12:06 1 den uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno čtvrtek v 12:03 1 den souhlasím @Technikus ale raději si nechám za 301Kč 1000/100+ALLinONE za 46 Kč (podmíněné mít internet i TV + pronájem zařízení jako je STB nebo modem) než o to úplně přijít ♦️Pronájem se musí přičíst neni součástí ceny Upraveno čtvrtek v 12:16 1 den uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno čtvrtek v 12:12 1 den Zaměstnanci Vdf mají TV allinone za 46,-? No do prdele :-D Ale mám svou hrdost, abych tam pracoval (vtip, aby se někdo neurazil).Jako jo, cena za dvougigovou síť je u mě dost dobrá. Jen nemůžu nějak zkousnout, jak je ten Fritz hnusná škatule. To je jak z osmdesátek. Jako mám rád retro, ale tohle je už i na mě moc. Musel bych na to hodit utěrku :-D Upraveno čtvrtek v 12:15 1 den uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.